Livram Oriunde.
La Timp.

Pentru noi este important ca un cadou sa ajunga intact la destinatie, iar cei 11 ani de experienta in acest domeniu ne-au condus la o solutie care sa garanteze integritatea cadourilor livrate.
 

Transportul cadourilor Gift Idea se efectueaza pe paleti format EUR 80x120x200cm (Lxlxh). In functie de tipul de cadou ales, pe un palet incap 25/30/48/56/80/120/144/176/200/252/384/576 bucati. Livrarile se organizeaza cu Camioane si TIR-uri (in functie de volumul comenzii). Livrarea se face printr-un Partener Logistic, specializat in transportul marfii paletizate.

Datele tehnice ale produselor (dimensiuni, greutate, se pot gasi in pagina produsului la sectiunea Informatii Suplimentare)

Gift Idea nu percepe adaos la transport, sunt incluse doar costurile partenerului nostru logistic. Pentru a afla costul de transport trebuie sa ne transmiteti cantitatile produselor ce urmeaza a fi comandate.

 

  •  Un interval de 3-5 zile lucratoare pentru livrare 
  • Adresa completa (Judet, Localitate, Strada, Numar, Cod Postal)
  • Persoana de contact – Numar de telefon

Daca exista informatii specifice referitoare la receptia marfii (program redus, intrarea se face prin Str. X, etc.) va rugam sa le mentionati la plasarea comenzii.

ACOPERIRE

Livram in toate judetele Romaniei, prin intermediul unei retele de transport si logistica bine pusa la punct, la cele mai avantajoase costuri. 
Livrarea in Bucuresti / Ilfov este gratuita la o locatie. 

 

Conform contractului cu Partenerul Logistic, din momentul in care marfa paraseste depozitul nostru, livrarea trebuie sa se efectueze in maximum 3 zile lucratoare, deci se poate livra la tine in a 2/3/4-a zi din momentul in care a fost preluata din depozitul nostru.

In perioadele aglomerate, timpul de livrare standard poate creste.  

Livrarea se face la poarta institutiei/scara blocului. Soferul nu are obligatia sa urce marfa la etaj sau sa o descarce. Clientul este raspunzator pentru descarcarea marfii din masina.  
Clientul este obligat sa verifice marfurile la momentul livrarii in prezenta operatorului de transport, verificand starea, integritatea, identitatea si numarul de colete inscrise in documentul de expediere, sa corespunda cantitativ si calitativ. Orice discrepanta va fi inscrisa pe document, specificand cauza pentru neconformitatea comenzii. Te rugam sa ne trimiti o copie a documentului in cel mult 48 ore de la receptia marfii la contact@giftidea.ro pentru a remedia situatia aparuta in cel mai scurt timp. In caz contrar, livrarea se considera efectuata si reclamatiile ulterioare nu vor fi luate in considerare.

– Imediata. Poti alege cel mai apropiat interval de livrare (in general 5 zile lucratoare de la confirmarea comenzii).
– Planificata. Poti alege o data ulterioara (un interval de 5 zile lucratoare). De ex.: comanzi in luna Octombrie si programezi livrarea intre 4-8 Decembrie. Pentru a plasa o comanda cu livrare planificata, toate informatiile de livrare trebuie sa fie complete si finale la momentul plasarii acesteia. 
– Ridicare. Poti ridica produsele de la depozitul Gift Idea, doar daca ai o comanda plasata, confirmata, achitata si programare pentru ridicare confirmata de catre un consultant. Intarzierile la programari, vor atrage refacturarea costurilor de depozitare/manipulare pana la momentul ridicarii. 

.