Transport si Livrare

Livrare la timp. Oriunde.

Livrare cosuri cadou Gift Idea
Livram in orice localitate din Romania prin transport propriu Gift Idea sau Fan Courier, la cele mai bune tarife negociate.

Toate cadourile pe care le livram sunt ambalate corespunzator pentru transport.
Livrarea cadourilor se face in 48 ore pentru cadourile din stoc, iar pentru cererile personalizate in 72 ore de la confirmarea interna a platii. Adresa de livrare poate fi aceeasi cu adresa de facturare, insa puteti opta si pentru livrarea multiadresa.
Inaintea livrarii coletelor veti fi contactat de reprezentantul firmei de transport pentru a confirma ca exista un reprezentant al Dvs. care sa preia comanda.

Transport gratuit in Bucuresti si Ilfov

Livrare cosuri cadou Gift IdeaTransportul este gratuit la o locatie in Bucuresti sau judetul Ilfov. Transportul la orice alta locatie suplimentara va fi tarifat. Pentru livrarile in tara garantam cele mai bun tarife.

Receptia marfurilor

Cumparatorul este obligat sa verifice marfurile la momentul livrarii in prezenta operatorului de transport, verificand starea, integritatea, identitatea si numarul de colete inscrise in documentul de expediere, sa corespunda cantivativ si calitativ. Orice discrepanta va fi inscrisa pe document insusi, specificand cauza pentru neconformitatea comenzii. Va rugam sa ne trimiteti o copie a documentului in cel mult 48 ore de la receptia marfii la contact@giftidea.ro pentru a remedia situatia aparuta in cel mai scurt timp.