Cosuri cadou pentru Craciun si Paste

Printre pionierii pietei de cosuri cadou pentru Craciun si Paste, Fabrica de cadouri Gift Idea si-a facut simtita prezenta pe piata inca din anul 2012.

Experienta de-a lungul anilor si iscusinta cu care alegem produsele ce se regasesc in cosurile cadou, ne-au propulsat pe o pozitie fruntasa si ne-au conferit notorietate pe aceasta piata dinamica. In fiecare an am reusit sa ne reinventam, sa propunem colectii de cadouri cuprinzatoare, bazate pe cerintele si bugetele clientilor nostri.

Misiunea firmei este sa cream cadouri personalizate in functie de bugetul alocat si nevoile cumparatorilor, pentru angajati, colaboratori si ne adresam exclusiv persoanelor juridice, cu preponderenta intreprinderilor medii si mari.

Fiindca prioritatea nostra sunteti dumneavoastra in prag de sarbatori, am pregatit o gama speciala de cosuri cadou pentru Craciun si Paste pe care o gasiti accesand pagina Catalog Cosuri Craciun 2018 .

Flexibilitate si promptitudine in livrarea pachetelor cadou

Indiferent de sarbatoare, impresionati-va angajatii, colaboratorii si partenerii de afaceri prin a le oferi cosuri cadou pentru Craciun si Paste pline cu ciocolata, praline, cafea, cozonac traditional alaturi de un vin alb sau rosu.

Astfel angajatii vor fi mai motivati, legaturile cu colaboratorii si partenerii dumneavoastra de afaceri se vor intari si sa nu uitam de clientii dumneavoastra ce vor fi pe deplin multumiti.

Flexibilitatea si rapiditatea sunt cuvintele care ne caracterizeaza, de-a lungul timpului reusind sa eficientizam procesele de productie si livrare, astfel incat in 48-72 ore putem livra produsele oriunde in Romania. In Bucuresti si Ilfov livrarea este gratis, iar in restul tarii am creat o retea logistica ce ne permite livrarea la timp in orice localitate.

Fie ca doriti sa va rasplatiti angajatii sau colaboratorii dupa un an de munca, sa intariti relatiile de afaceri, sau sa oferiti un dar persoanelor dragi, va garantam ca veti gasi cadoul mult cautat pe site-ul nostru www.giftidea.ro