Cosuri Cadou cu Produse Traditionale


Cine poate rezista unei bucati de cozonac facut dupa retete traditionale? Sau unui pahar de vin romanesc ce cucereste orice iubitor de gusturi rafinate? Cine nu apreciaza aroma speciala a unei palinci de Ardeal facuta asa cum doar ardelenii stiu sa o faca? Cu siguranta, bunatatile romanesti sunt si vor fi mereu apreciate atunci cand le oferi cadou, deopotriva de co-nationali, dar mai ales de parteneri de afaceri din strainatate.Este o idee excelenta sa oferi cadouri traditionale, fie ca este vorba de Craciun, Paste sau orice alta ocazie importanta pentru compania ta, iar tu ai ajuns exact in locul potrivit. Gift Idea iti pune la dispozitie mai multe variante de cosuri cadou traditionale romanesti. Poti alege dintre variantele simple in care cozonacul gustos cu crema de cacao si rahat insoteste o sticla de vin rosu excelent sau poate unul din numeroasele cosuri cadou traditionale in care am adaugat multe alte produse gourmet rafinate ale bucatariei noastre.

Traditii romanesti surprinse in cosuri de cadou speciale

Pentru a aduce si mai multa valoare acestor cosuri cadou traditionale, am adaugat si obiecte extrem de frumos ornamentate: farfurii traditionale, linguri din lemn sculptate manual, stergare cu motive romanesti sau alte cadouri traditionale. Cu siguranta, un cos plin de bunatati dar si cu obiecte atat de frumos facute de mesteri romanesti vor lasa o impresie extrem de placuta ce va fi asociata cu numele companiei tale. Ce-ai spune de un cos cu zacusca de vinete de Topoloveni, miere cu bucati intregi de nuca si o negresa facuta dupa o reteta traditionala? Sau un cos cu turta dulce, halva, o sticla de palinca premium si niste praline premium? Lista de cadouri traditionale este foarte ofertanta.

Produse garantate din punct de vedere calitativ

Pentru a putea oferi o gama variata de cosuri cadou traditionale, Giftidea a selectat cu atentie, de-a lungul timpului, o lista de producatori pentru care calitatea este pe primul loc. Cozonacii pe care ii gasesti in aproape toate aceste cosuri cadou traditionale romanesti sunt proaspeti in momentul livrarii si respecta cu strictete retetele consacrate. De altfel, pentru a scurta timpul de la data productiei la data livrarii, Giftidea poate prelua intreg procesul logistic, indiferent de numarul de cadouri pe care doresti sa il faci si de ocazia aleasa.Te asteptam cu bunatatile romaesti, pregatite pentru a te incanta si a incanta intreaga ta lista de parteneri, clieti, furnizori sau angajati.