Cosuri Cadou pentru Copii

-38%
15.49 lei (fara TVA)
-38%
30.99 lei (fara TVA)
-38%
51.66 lei (fara TVA)

Cauti cea mai buna oferta de cosuri cadou copii cu pachete de dulciuri? Ai ajuns unde trebuie! Gift Idea este cel mai mare furnizor de cadouri corporate din tara, iar catalogul nostru contine numeroase cosuri cu dulciuri delicioase.

Cadouri pentru copii - cum sa faci surpriza perfecta

Cand alegi cadouri pentru angajati de sarbatori, nu uita de copii acestora. Oferta noastra include cadouri de Mos Nicolae, cadouri de Mos Craciun, cadouri 1 iunie si cadouri de Iepuras. Cosurile cadou pot fi alese in functie de buget, avand intre 11 si 19 produse.

Ce contin pachetele cu dulciuri pentru copii

Oferim pachete cu dulciuri diverse de la producatori cunoscuti. Cosurile cadou pot contine sampanie pentru copii fara alcool, jucarie, batoane de ciocolata, napolitane, tablete de ciocolata, bomboane, vata de zahar si alte dulciuri delicioase.

Intrebari frecvente:

In cat timp se livreaza comanda de pachete cadou pentru copii?

Cosurile cu dulciuri sunt livrate in maximum 3 zile lucratoare de la confirmarea interna a platii. Livram la timp in orice localitate din Romania prin transport propriu Gift Idea sau Parteneri Logistici.

Este nevoie de o comanda minima pentru cosurile cadou pentru copii?

Comanda minima pentru cadouri copii si celelalte pachete Gift Idea este de 5000 lei (fara TVA). Livrarea este gratuita in Bucuresti si Ilfov, iar pentru restul localitatilor din tara oferim preturi avantajoase.

Pachetele cadou pentru copii se pot personaliza?

Da! Echipa noastra ofera consultanta specializata si toate pachetele pentru copii pot fi personalizate in functie de buget.