Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Pentru gusturi rafinate si cadouri premium, ti-am pregatit cateva variante de cosuri cu whisky alaturi de alte produse gourmet deosebite. Whisky-ul este si va ramane un etalon al rafinamentului, elegantei, masculinitatii. Alegerea unor pachete cadou cu whisky este destul de dificila, mai ales daca nu esti un cunoscator al acestei bauturi, insa aici intervine rolul nostru de a te ajuta sa gasesti cele mai potrivite cadouri pentru diferite categorii de parteneri sau clienti.

Sortimente de top, marci de renume, cadouri perfecte

Am ales branduri renumite de whisky, sortimente de exceptie, in sticle deosebite ca si design, ce confera cadoului tau un plus enorm de imagine. Iti propunen cosuri cu whisky de 21 de ani Royal Salute, cosuri cadou cu whisky Jack Daniel’s sau putem adauga acele marci sau sortimente pe care le preferi sau stii ca sunt preferate de partenerii sau clientii tai. Evident, atunci cand alegi sa oferi cadouri cu whisky, trebuie sa alegi si un ambalaj special. Iti recomandam cutiile premium sau cosurile de rachita ce au un aspect deosebit si vor impresiona, cu siguranta.

Cadourile perfecte, cu doar cateva click-uri

Alege din lista noastra de cadouri cu whisky si alte produse gourmet de calitate apoi plaseaza comanda online sau prin telefon. Mai avem nevoie doar de lista de adrese si toate cadourile tale vor fi ambalate si expediate fara nicio alta bataie de cap din partea ta. Cu siguranta, nu iti doresti sa bifezi liste si sa stai la telefon cu un curier in ajunul Craciunului sau cu 2 zile inainte de Paste. Cu ajutorul tau planificam si stabilim un calendar exact al etapelor pentru ca toate pachetele cadou sa ajunga la destinatite in timp util, iar tu sa primesti de la noi situatia finala cu livrarile efectuate. Te asteptam cu o lista variata de cadouri sau posibilitatea de a-ti alcatui propriul mix de produse.