Termeni si conditii

Folosirea acestui site (vizitarea sau cumpararea de Cosuri Cadou), implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor!Utilizarea acestui site de prezentare implica acceptarea termenilor si conditiilor. Giftidea.ro isi asuma dreptul de a aduce modificari ale prevederilor, fara o notificare prealabila. Termenii si conditiile prezentate respecta reglementarile legislative aflate in vigoare:Legea comertului electronic – nr. 365 din 7 iunie 2002, publicata in Monitorul Oficial nr. 483 din 5 iulie 2002 Ordonanta nr. 21 din 21 august 1992 privind protectia consumatorilor, publicata in Monitorul Oficial nr. 212 din 28 august 1992 Ordonanta nr. 130 din 31 august 2000 (actualizata p├óna la data de 12 ianuarie 2004) privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, publicata in Monitorul Oficial nr. 57 din 31 ianuarie 2003.
1. DREPTURI DE AUTOR
Intregul continut al acestui site – elemente de grafica web,imagini, texte, grafice, simboluri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea S.C. INSIDE DIVISION S.R.L. si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare (administrativ, civil sau penal). Fotografiile si datele pot fi folosite numai cu acordul scris al S.C. INSIDE DIVISION S.R.L.
2. SECURITATEA DATELOR PERSONALE SI A INFORMATIILOR
Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de S.C. INSIDE DIVISION S.R.L. numai in scop de marketing si promovare. Informatiile oferinte in formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea cosurilor cadou comandate, anuntarea ofertelor speciale etc., in nici un caz nefiind furnizate/vandute unei terte parti. S.C. INSIDE DIVISION S.R.L. se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.
3. Comanda
Valoarea minima a comenzii este de 4000 lei (fara TVA). Poti transmite comanda telefonic la numarul 021.411.91.00 sau prin e-mail la contact@giftidea.ro, specificand cod produs, cantitate, data si adresa de livrare, persoana de contact si datele de facturare. Produsele Gift Idea se adreseaza doar persoanelor juridice.
4. Asistenta
Staff-ul nostru iti sta la dispozitie la unul dintre numerele de telefon 021.411.91.00 sau 0721.040.440 pentru a te ajuta la alegerea pachetelor cadou care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale si pentru a raspunde la orice intrebare.
5. ACOPERIRE NATIONALA
Livram oriunde in Bucuresti si in toate cele 41 judetele ale Romaniei prin intermediul unei retele de transport si logistica bine pusa la punct, la cele mai avantajoase costuri. Livrarea in Bucuresti sau Ilfov este gratuita la o locatie. Pentru o estimare a costului de livrare va rugam contactati staff-ul Gift Idea.
6. AMBALARE
Toate pachetele sunt ambalate individual, elegant, adecvat si robust. Folosim toate mijloacele care garanteaza integritatea cadoului in timpul livrarii. Timpul efectiv de productie este de 48-72 ore, iar in perioadele aglomerate (luna Decembrie) poate varia.
7. PRETURI SI REDUCERI
Preturile afisate includ costul ambalajului. In functie de cantitatea comandata poti beneficia de discounturi de volum. Te rugam sa soliciti grila de discount consultantilor Gift Idea. Produsele semnalizate BEST DEAL sunt deja reduse si nu beneficiaza de discount.
8. AVANTAJE FISCALE
Conform art 76, alin. (4) lit. a) din Noul Cod fiscal, cadourile oferite de angajatori salariatilor cat si cele oferite in beneficiul copiilor minori ai acestora, cu ocazia Pastelui, zilei de 1 iunie, Craciunului si a sarbatorilor similare ale altor culte religioase, precum si cadourile, inclusiv tichetele cadou, oferite salariatelor cu ocazia zilei de 8 martie sunt neimpozabile, in masura in care valoarea acestora pentru fiecare persoana in parte, cu fiecare ocazie din cele de mai sus, nu depaseste 150 lei.
9. PLATA
Modalitatea de plata acceptata este transferul bancar prin ordin de plata, in baza facturii emise dupa confirmarea comenzii.
10. PRODUSE
Gift Idea isi rezerva dreptul de a inlocui produsele care nu sunt disponibile la momentul pregatirii comenzii, cu alte produse de acelasi tip, calitate si valoare, cu notificarea si acordul clientului, in prealabil. La solicitarea clientului, Gift Idea va furniza Declaratie de Conformitate pentru toate articolele din componenta pachetului.
11. RECEPTIA MARFURILOR
Cumparatorul este obligat sa verifice marfurile la momentul livrarii in prezenta operatorului de transport, verificand starea, integritatea, identitatea si numarul de colete inscrise in documentul de expediere, sa corespunda cantivativ si calitativ. Orice discrepanta va fi inscrisa pe document insusi, specificand cauza pentru neconformitatea comenzii. Va rugam sa ne trimiteti o copie a documentului in cel mult 48 ore de la receptia marfii la contact@giftidea.ro pentru a remedia situatia aparuta in cel mai scurt timp.
12. RESPONSABILITATI PRIVIND PRODUSELE
Continutul site-ului a fost realizat cu mare atentie pentru introducerea corecta a datelor si respectarea acuratetii informatiilor, totusi erorile nu sunt imposibile, de aceea, S.C.INSIDE DIVISION S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. Fotografiile de prezentare, marca/tipul produselor au doar caracter informativ si nu creaza obligatii contractuale. S.C. INSIDE DIVISION S.R.L. nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care produsele achizitionate nu corespund scopului pentru care au fost achizitionate.
13. LITIGII
Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.giftidea.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care nu s-a reusit stingerea unui conflict pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, de pe raza municipiului Bucuresti.Toate preturile de pe site sunt exprimate in lei si nu includ TVA. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, clientul isi asuma in totalitate raspunderea.Datele de contact pentru Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor sunt: telefon 0800.080.999 web www.anpc.gov.ro

Las─â un r─âspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.