Conditii generale

Comanda

Valoarea minima a comenzii este de 2000 lei (fara TVA).
Poti transmite comanda telefonic la numarul 021.411.91.00 sau prin e-mail la contact@giftidea.ro, specificand cod produs, cantitate, data si adresa de livrare, persoana de contact si datele de facturare. Produsele Gift Idea se adreseaza doar persoanelor juridice.

Asistenta

Staff-ul nostru iti sta la dispozitie la unul dintre numerele de telefon 021.411.91.00 sau 0721.040.440 pentru a te ajuta la alegerea pachetelor cadou care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale si pentru a raspunde la orice intrebare.

PERSONALIZARE

Putem alcatui un cadou unic pentru compania ta si cu alte produse ce nu se regasesc in catalog.

ACOPERIRE NATIONALA

Livram oriunde in Bucuresti si in toate cele 41 judetele ale Romaniei prin intermediul unei retele de transport si logistica bine pusa la punct, la cele mai avantajoase costuri. Livrarea in Bucuresti sau Ilfov este gratuita la o locatie.

AMBALARE

Toate pachetele sunt ambalate individual, elegant, adecvat si robust. Folosim toate mijloacele care garanteaza integritatea cadoului in timpul livrarii. Timpul efectiv de productie este de 48-72 ore, iar in perioadele aglomerate (luna Decembrie) poate varia.

PRETURI SI REDUCERI

Preturile afisate in catalog includ si costul ambalajului.
In functie de cantitatea comandata poti beneficia de discounturi de volum. Te rugam sa soliciti grila de discount consultantilor Gift Idea. Produsele semnalizate BEST DEAL, categoriile Bauturi, Panettone, Ambalaje sunt deja reduse si nu beneficiaza de discount.

AVANTAJE FISCALE

Conform art 76, alin. (4) lit. a) din Noul Cod fiscal, cadourile oferite de angajatori salariatilor cat si cele oferite in beneficiul copiilor minori ai acestora, cu ocazia Pastelui, zilei de 1 iunie, Craciunului si a sarbatorilor similare ale altor culte religioase, precum si cadourile, inclusiv tichetele cadou, oferite salariatelor cu ocazia zilei de 8 martie sunt neimpozabile, in masura in care valoarea acestora pentru fiecare persoana in parte, cu fiecare ocazie din cele de mai sus, nu depaseste 150 lei.

pLATA

Modalitatea de plata acceptata este transferul bancar prin ordin de plata, in baza facturii emise dupa confirmarea comenzii.

pRODUSE

Gift Idea isi rezerva dreptul de a inlocui produsele care nu sunt disponibile la momentul pregatirii comenzii, cu alte produse de acelasi tip, calitate si valoare, cu notificarea si acordul clientului, in prealabil.
La solicitarea clientului, Gift Idea va furniza Declaratie de Conformitate pentru toate articolele din componenta pachetului.

RECEPTIA MARFURILOR

Cumparatorul este obligat sa verifice marfurile la momentul livrarii in prezenta operatorului de transport, verificand starea, integritatea, identitatea si numarul de colete inscrise in documentul de expediere, sa corespunda cantivativ si calitativ. Orice discrepanta va fi inscrisa pe document insusi, specificand cauza pentru neconformitatea comenzii. Va rugam sa ne trimiteti o copie a documentului in cel mult 48 ore de la receptia marfii la contact@giftidea.ro pentru a remedia situatia aparuta in cel mai scurt timp.

Toate preturile de pe site sunt in LEI si nu includ TVA.
Imaginile sunt cu titlu de prezentare si nu au valoare contractuala.

Urmareste-ne pe Instagram

Instagram has returned invalid data.