Conditii generale

Comanda

Valoarea minima a comenzii este de 2000 lei (fara TVA).
Poti transmite comanda telefonic la numarul 021.411.91.00 sau prin e-mail la contact@giftidea.ro, specificand cod produs, cantitate, data si adresa de livrare, persoana de contact si datele de facturare. Produsele Gift Idea se adreseaza doar persoanelor juridice.

Asistenta

Staff-ul nostru iti sta la dispozitie la unul dintre numerele de telefon 021.411.91.00 sau 0721.040.440 pentru a te ajuta la alegerea pachetelor cadou care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale si pentru a raspunde la orice intrebare.

PERSONALIZARE

Putem alcatui un cadou unic pentru compania ta si cu alte produse ce nu se regasesc in catalog.

ACOPERIRE NATIONALA

Livram oriunde in Bucuresti si in toate cele 41 judetele ale Romaniei prin intermediul unei retele de transport si logistica bine pusa la punct, la cele mai avantajoase costuri. Livrarea in Bucuresti sau Ilfov este gratuita la o locatie.

AMBALARE

Toate pachetele sunt ambalate individual, elegant, adecvat si robust. Folosim toate mijloacele care garanteaza integritatea cadoului in timpul livrarii. Timpul efectiv de productie este de 48-72 ore, iar in perioadele aglomerate (luna Decembrie) poate varia.

PRETURI SI REDUCERI

Preturile afisate in catalog includ si costul ambalajului.
In functie de cantitatea comandata poti beneficia de discounturi de volum. Te rugam sa soliciti grila de discount consultantilor Gift Idea. Produsele semnalizate BEST DEAL, categoriile Bauturi, Panettone, Ambalaje sunt deja reduse si nu beneficiaza de discount.

gift idea conditii comerciale
AVANTAJE FISCALE

Conform art 76, alin. (4) lit. a) din Noul Cod fiscal, cadourile oferite de angajatori salariatilor cat si cele oferite in beneficiul copiilor minori ai acestora, cu ocazia Pastelui, zilei de 1 iunie, Craciunului si a sarbatorilor similare ale altor culte religioase, precum si cadourile, inclusiv tichetele cadou, oferite salariatelor cu ocazia zilei de 8 martie sunt neimpozabile, in masura in care valoarea acestora pentru fiecare persoana in parte, cu fiecare ocazie din cele de mai sus, nu depaseste 150 lei.

pLATA

Modalitatea de plata acceptata este transferul bancar prin ordin de plata, in baza facturii emise dupa confirmarea comenzii.

pRODUSE

Gift Idea isi rezerva dreptul de a inlocui produsele care nu sunt disponibile la momentul pregatirii comenzii, cu alte produse de acelasi tip, calitate si valoare, cu notificarea si acordul clientului, in prealabil.
La solicitarea clientului, Gift Idea va furniza Declaratie de Conformitate pentru toate articolele din componenta pachetului.

RECEPTIA MARFURILOR

Cumparatorul este obligat sa verifice marfurile la momentul livrarii in prezenta operatorului de transport, verificand starea, integritatea, identitatea si numarul de colete inscrise in documentul de expediere, sa corespunda cantivativ si calitativ. Orice discrepanta va fi inscrisa pe document insusi, specificand cauza pentru neconformitatea comenzii. Va rugam sa ne trimiteti o copie a documentului in cel mult 48 ore de la receptia marfii la contact@giftidea.ro pentru a remedia situatia aparuta in cel mai scurt timp.

Toate preturile de pe site sunt in LEI si nu includ TVA.
Imaginile sunt cu titlu de prezentare si nu au valoare contractuala.

Urmareste-ne pe Instagram

Oamenii adoră să primească și să ofere cadouri!

Fie că o facem pentru a ne exprima dragostea, respectul sau afecțiunea față de cineva, cu toții iubim să fim îmbrățișați de sentimentul de bucurie pe care îl simțim atunci când primim sau dăruim un cadou.

Istoria oferirii de cadouri începe încă din cele mai îndepărtate timpuri, când membrii tribului aduceau cadouri liderilor, în scopul de a își exprima angajamentul sau de a câstiga anumite favoruri. De asemnea, aceștia obișnuiau să schimbe cadouri între ei, cu anumite ocazii, cum erau sărbătorile sau evenimentele speciale. Cadourile erau de cele mai multe ori confecționate din scoarță și lemn de copac. Aceste obiceiuri sunt și astăzi prezente în diferite zone ale lumii.

În prezent, cadourile fac parte din viața noastră de zi cu zi. Oferim cadouri de sărbători, de Paște sau Crăciun, cu ocazia a diverite aniversări, zile de naștere și câteodată doar când ne propunem să îi surprindem pe cei apropiați. Schimbul de cadouri este întâlnit în familii, în cercurile de prieteni și de colegi de serviciu. Cea mai populară sărbătoare din lume în care oamenii fac schimb de cadouri este Crăciunul. Putem să afirmăm, fără îndoială, că oferirea de cadouri a devenit sinonimă cu Crăciunul. După anii 1900, au apărut și alte sărbători în care se oferă cadouri cum sunt: Paștele, Ziua mamei, Ziua tatălui, Valentine’s Day etc.  #cadouri #craciun #familie #sarbatori #decembrie #giftidea #romania
Oamenii adoră să primească și să ofere cadouri! Fie că o facem pentru a ne exprima dragostea, respectul sau afecțiunea față de cineva, cu toții iubim să fim îmbrățișați de sentimentul de bucurie pe care îl simțim atunci când primim sau dăruim un cadou. Istoria oferirii de cadouri începe încă din cele mai îndepărtate timpuri, când membrii tribului aduceau cadouri liderilor, în scopul de a își exprima angajamentul sau de a câstiga anumite favoruri. De asemnea, aceștia obișnuiau să schimbe cadouri între ei, cu anumite ocazii, cum erau sărbătorile sau evenimentele speciale. Cadourile erau de cele mai multe ori confecționate din scoarță și lemn de copac. Aceste obiceiuri sunt și astăzi prezente în diferite zone ale lumii. În prezent, cadourile fac parte din viața noastră de zi cu zi. Oferim cadouri de sărbători, de Paște sau Crăciun, cu ocazia a diverite aniversări, zile de naștere și câteodată doar când ne propunem să îi surprindem pe cei apropiați. Schimbul de cadouri este întâlnit în familii, în cercurile de prieteni și de colegi de serviciu. Cea mai populară sărbătoare din lume în care oamenii fac schimb de cadouri este Crăciunul. Putem să afirmăm, fără îndoială, că oferirea de cadouri a devenit sinonimă cu Crăciunul. După anii 1900, au apărut și alte sărbători în care se oferă cadouri cum sunt: Paștele, Ziua mamei, Ziua tatălui, Valentine’s Day etc. #cadouri #craciun #familie #sarbatori #decembrie #giftidea #romania