Cadouri corporate 1-8 martie, Martisor si Ziua Femeii

BEST DEAL -25%
BEST DEAL -25%
24.99 lei (fara TVA)
BEST DEAL -25%
29.99 lei (fara TVA)
-10%
35.99 lei (fara TVA)
-10%
45.99 lei (fara TVA)
-10%
-10%
56.99 lei (fara TVA)
BEST DEAL -25%
-10%
-10%
79.99 lei (fara TVA)
-10%
89.99 lei (fara TVA)
BEST DEAL -25%
-10%
129.99 lei (fara TVA)
-10%
149.99 lei (fara TVA)
-10%
224.99 lei (fara TVA)

Cauti cele mai potrivite cadouri de ziua femeii?

Giftidea iti propune numeroase variante inedite de cadouri 1-8 martie. Delicatele casete cu motive florale ce contin praline din cea mai fina ciocolata, o zambila in ghiveci ce vine sa impresioneze prin culoarea ei splendida, delicioasele Macarons care te duc imediat cu gandul la fermecatorul Paris, sunt doar cateva din lista lunga de cadouri 8 martie pe care ti le propunem. A gasi cele mai potrivite cadouri 1 martie corporate nu este intodeauna simplu. Trebuie sa pastrezi un echilibru intre delicatetea continutului si simbolistica alegerilor tale. Echipa Giftidea a selectat cu atentie produse rafinate in cele mai atractive si creative moduri de prezentare, menite sa impresioneze si sa arate respectul pe care il porti persoanei careia intentionezi sa il oferi.

Cadouri pentru orice buget

Evident, atunci cand vorbesti de cateva zeci de cadouri 8 martie corporate pentru clientele sau partenerele tale de afaceri ori este vorba de cateva sute de cadouri 1 martie angajate, bugetul poate fi un criteriu important de alegere. De aceea, iti punem la dispozitie variante pe orice palier de buget, de la cativa lei la cadouri premium. Ai alte idei sau vrei sa oferi cadouri 8 martie personalizate? Echipa Gift Idea iti sta la dispozitie cu propuneri care sa scoata in evidenta anumite atribute ale brandului tau sau sa integreze perfect intr-o anumita strategie de marketing.

Servicii complete asigurate de Gift Idea

Daca este relativ simplu sa distribui cadouri 8 martie angajati, poate fi destul de complicat sa faci acest lucru catre partenerele tale de afaceri, mai ales daca sunt la distante de zeci sau sute de kilometri. Poti lasa intreg procesul logistic in seama noastra: alegere, pregatire, ambalare pentru distributie la distanta, distributie prin mijloace proprii sau cu ajutorul unui curier specializat in fuctie de tipul de cadou, centralizarea confirmarilor de livrare, pentru a avea o situatie exacta a numarului de cadouri livrate. Degreveaza departamentul tau de marketing de o actiune ce consuma enorm de mult timp si atentie apeland la serviciile noastre. Giftidea este mai mult decat o sursa de inspiratie si locul potrivit de a achizitiona cadouri pentru 1 sau 8 martie, este si o sursa logistica importanta de care poti profita.Contacteaza-ne pentru a incepe primavara cu o actiune plina de succes!