De Paste, surprinde placut angajatii cu cosuri cadou

Surprinde angajatii cu cosuri cadou Paste

Nu e perioada mai buna din an sa dai daruri sub forma de cosuri cadou Paste cum e Pastele. De sarbatori oamenii sunt mai deschisi, tind sa ierte si sa uite toate lucrurile care au mers prost din punctul de vedere al colaborarii, sunt bucurosi si gata sa primeasca cat mai multe cadouri. In plus, gestul in sine de a oferi cosuri cadou paste la o mare sarbatoare este vazut ca fiind unul deosebit, semn al pretuirii si al valorii pe care o ai tu, ca angajat sau colaborator, in economia companiei. Forma personalizata a acestui cos cadou, decoratiunile de efect si aranjarea intr-o prezentare inedita a unor produse si bauturi care iti incanta papilele gustative contribuie la valorificarea celor mai bune intentii vizavi de munca pe care a depus-o un angajat in ultimele luni.

Cosuri cadou paste cu bauturi fine, piesa de rezistenta a Gift Idea

Pe Gift Idea, magazinul online unde oricine isi poate alege exact cum vrea sa arate cosul cadou, cu ajutorul configuratorului cadouri, oferta de cosuri cadou Paste pentru anul acesta cuprinde cosuri cu whisky, cu vin, cu produse premium de la marci de lux, dar si cosuri cu bauturi fine. Incluse atat in gama produselor premium, cat si in cea a marcilor de lux, cosurile cu bauturi fine, peste 20 de tipuri gata aranjate disponibile pe site-se pot crea tot atatea combinatii diferite in configurator-, sunt cea mai buna alegere pentru ca angajatii sa sa aseze la masa de Paste cele mai bune bauturi.

Vin, praline, cafea si ciocolata premium, printre preferatele tuturor

Se poate alege un cos cadou cu Zaraza Vinars, Panettone, Pasta de jeleu, magiun de prune de la Topoloveni, ciocolata Merci si Amaretti colore sau unul continand whisky Chivas Royal Salute, praline premium, Panettone, cafea, editie limitata, ciocolata cu lapte 32% cacao si Amaretti colore, de exemplu. Indiferent ce fel de cosuri cadou paste comandati, folia pentru ambalare, funda si iarba décor, cutia de transport si cosul cadou sunt incluse in coletul primit.