Afacerile mari au nevoie mai mult ca oricare alt tip de afaceri de colaboratori, iar ei trebuie sa se simta mereu in centrul atentiei primind, mai ales de sarbatori, cosuri cadou speciale, pline de bunatati, care valoreaza mai mult decat orice vorba spusa. Colaboratorii sunt la fel de importanti ca angajatii. Daca un anumit distribuitor care aproviziona compania dvs. sesizeaza ca relatiile s-au racit, atunci comenzile nu vor mai fi onorate la timp, nu veti mai beneficia de avantajul de a fi printre primii care primesc comenzile. De aceea, cultivarea relatiilor cu firmele colaboratoare si personalul lor este deosebit de importanta, mai ales ca de ei depinde si bunul mers al activitatilor dvs. si, evident, profitul obtinut.

Personalizarea, cheia pentru un cos cadou paste perfect

O idee inspirata de a imbina noutatea in materie de cadouri cu utilitatea acestora este oferirea de cosuri cadou Paste. Spre deosebire de o felicitare electronica sau din carton, unde personalizarea este aproape inexistenta, lasand impresia de lucru facut la repezeala, cosurile cadou sunt un exemplu clar al personalizarii, al increderii si al faptului ca firmei respective chiar ii pasa de colaboratori.
Asamblarea cosurilor cadou se poate transforma un chin mai ales daca o parte din colaboratori au gusturi mai rafinate.

Cosuri cadou de lux sau cu bauturi alcoolice pentru cei mai pretentiosi colaboratori

Ca sa scapati de alergatura si timpul pierdut prin magazine, prin fata rafturilor pline cu bauturi si bunatati, Gift Idea va pune la dispozitie cele mai variate tipuri de cosuri cadou pentru Paste sau Craciun, care pot fi personalizate foarte usor prin intermediul configuratorului online. Alegerea elementelor care compun cosurile se face in mai putin de trei minute, la finalul ei se stie exact pretul si se poate solicita si un discount, in timpul convorbirii cu operatorul caruia ii veti confirma comanda.

Pentru cei mai pretentiosi, exista cosuri cu whisky, cozonac si dulciuri atent alese sau chiar cosuri de lux, cu marci premium de la producatori renumiti de cafea sau bauturi alcoolice si dulciuri de top. Produsele sunt ambalate in cutii sau cosuri de diverse culori si forme, in unele variante sunt si tavite incluse in pachete, sunt ambalate si decorate manual, pentru ca totul sa fie aranjat perfect. Cosurile cadou ajung la destinatari in 48 de ore pentru cadourile care sunt pe stoc, iar pentru cele personalizate, in 72 de ore, dupa confirmarea platii.