Cum sa alegi un cadou pentru ziua iubitei tale

Incercarea de a gasi un cadou perfect poate fi descurajatoare. Cu atat de multe optiuni, este greu sa stii care ar putea fi cadoul perfect pentru iubita ta.

Este important sa ne amintim ca cea mai importanta parte a oferirii unui cadou este accea de a-ti face iubita sa realizeze ca o cunosti cu adevarat. Trebuie sa ii acordati atentie si sa cunoasteti lucrurile pe care ea le place cu adevarat, daca urmati acest sfat cu siguranta va fi extrem de fericita cand va deschide cadoul.

  1. Planifica: nu astepta pana in ultimul minut. Prin planificarea inainte, va puteti decide cu privire la un gest romantic sau cadou care sa se potriveasca ocaziei. De asemenea, iti ofera si timp sa poti comanda online, daca acesta este modul prin care vrei sa achizitionezi cadoul.
  2. Fa-ti o lista de idei: fa o lista cu lucruri care ii plac, o lista cu lucruri pe care le placi la ea si o lista de lucruri pe care le aveti in comun, glume, amintiri. Foloseste aceste liste ca inspiratie pentru idei de cadouri. De exemplu, daca stii ca iubeste sa gteasca, ai putea sa-i imprimi un sort cu una dintre pozele voastre impreuna.
  3. Gandeste-te la un cadou practic: multi oameni apreciaza cadourile practice. Fii atent la aceasta optiune, sa nu oferiti drept cadou ceva banal. Acest cadou poate fi un gadget pe care ea l-a ochit mai demult, dar nu are suficienti bani in plus ca sa il cumpere.
  4. Analizeaza conversatiile recente: este posibil ca ea sa fi mentionat un indiciu despre ce si-ar putea dori. Folosind ceea ce spune ea ca sursa de inspiratie pentru cadou, inseamna ca ii veti oferi ceva ce ii place cu adevarat.
  5. Intreab-o ce isi doreste: unele fete vor aprecia aceasta intrebare, dar altele o pot considera ciudata. Ii poti cere in schimb ajutorul, si anume, o lista de lucruri sau tipuri de lucruri pe care le-a ochit in ultima vreme. In acest fel ea nu va sti exact ce va primi.
  6. Gaseste ceva care sa rezoneze cu pasiunile ei. De exemplu, in cazul in care prietena ta adora desenul, obiectele de arta sunt cu siguranta cea mai buna alegere. Poti alege o carte despre arta sau un tablou pictat de artistul ei preferat.
  7. Plecati impreuna intr-o excursie. Chiar si o excursie scurta la munte poate fi ceva romantic. Nu trebuie sa fie neaparat o excursie scumpa, dar trebuie sa ai in vedere gusturile iubitei tale.

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.