Scapa de graba de dinainte de sarbatorile pascale

Febra sarbatorilor pascale poate sa va creeze probleme atunci cand sunteti in criza de timp si nu ati ajuns sa cumparati cosuri cadou pentru toti angajatii. Greseala majora pe care o puteti face este sa cheltuiti mai mult decat v-ati propus si sa pierdeti timp prin magazine de lux cumparand tot felul de produse care nu sunt chiar atat de bune. Tot din cauza euforiei generale care insoteste sarbatorile, va puteti trezi in situatia in care sa faceti gafe pentru ca ati omis ca un anume angajat poate nu bea whisky, iar altul considera o jignire daca primeste vin care nu provine de la un producator premium.


Produse ambalate manual si aranjate la milimetru, atuurile Gift Idea

 

Gift Idea primul magazin online de cosuri cadou paste care a dat posibilitatea clientilor sa-si personalizeze cosurile alese prin configurator, in functie de buget, se va asigura ca toate pachete cadou comandate vor contine exact ce i-ar placea fiecarui angajat, fara a se face exceptie de nimic. Ambalajele sunt atent aranajate manual, decoratiunile moderne sau rustice sunt atent asortate cromatic cu restul ansamblului cosului, produsele sunt de cea mai buna calitate, au preturile cele mai bune, negociate pentru dvs.

Cosurile cadou paste traditionale, o surpriza pe care angajatii o vor adora

De mare efect pentru angajati vor fi cosurile traditionale, pachete cadou care trimit cu gandul la valorile autentic romanesti. Daca sunteti in pana de inspiratie puteti sa optati pentru cosuri cadou paste deja ambalate si asortate din punctul de vedere al produselor. O tuica Zetea DeLuxe va sta foarte bine langa o Feteasca Neagra, un cozonac traditional delicios, o miere cu nuca originala sau un magiun de prune irezistibil de la Topoloveni. Alaturi de acestea gemul de zmeura cu visinata va veni ca o incunanare a gusturilor delicate si rafinate ale unor angajati care merita tot ceea ce este mai bun. In loc de tuica puteti sa alegeti pachete cadou predefinite cu vin rosu Editie Limitata 100.000 sticle, cozonac traditional, zacusca Raureni, miere cu nuca, magiun de prune.

Cosurile cadou se transporta in conditii de maxima siguranta, nici un produs nu va avea de suferit, ajung la timp, in 48 de ore, la destinatar, iar costurile sunt cunoscute dinainte, fara a se percepe comisioane sau costuri suplimentare ascunse.