Configuratorul pentru cadouri de Craciun de la GiftIdea

Bine ai venit pe GiftIdea! Configuratorul nostru te va ghida catre cel mai potrivit cadou personalizat, ambalat atat in cutie cadou cat si in cos cadou pentru Craciun, cu vin sau fara, cozonac traditional sau panettone italienesc: tu alegi, noi iti spunem pretul.

Noul configurator pentru cadourile de Craciun a fost integrat cu succes pe site-ul www.giftidea.ro si include acum vizualizarea produselor ce pot fi adaugate in cadou si estimarea in timp real a pretului cosului sau al cadoului ambalat in cutie.

Interesant este faptul ca puteti configura si personaliza cadouri chiar si de pe telefonul mobil, configuratorul pentru cosurile de cadou fiind compatibil cu majoritatea device-urilor (Ios, Android, Windows). Ce trebuie sa faci? Doar scaneaza QR codul din imaginea de mai sus cu telefonul tau mobil si vei fi redirectionat spre configurator de cadouri.

Posibilitati nenumarate, cadouri personalizate

Politica GiftIdea este sa ofere o gama larga de produse ce pot fi adaugate in cadourile pe care doriti sa le configurati, astfel posibilitatile vor fi nenumarate.

Datorita diferitelor bugete pe care clientii le aloca in perioada Sarbatorilor de Craciun pentru achizitionarea cadourilor sau cosurilor cadou pentru angajati, colaboratori sau parteneri de afacerii, echipa GiftIdea a luat in vedere posibilitatea de a veni in intampinarea potentialilor clienti pentru a-i ajuta sa configureze cat mai repede un cadou in functie de bugetul dar si de preferintele lor.

Noul configurator pentru cadouri de Craciun, integrat pe site-ul GiftIdea, a trecut prin numarate teste, acum fiind mult mai simplist si mai usor de folosit. Modulul a fost lansat odata cu pregatirea site-ului Gift Idea pentru sezonul sarbatorilor de iarna si lansarea catalogului cu cadouri si cosuri cadou pentru Craciunul 2014.

Produse premium, Cadouri premium pentru Craciun

Configuratorul de cadouri ofera utilizatorului posibilitatea de a alege intre o gama diversificata de produse de la vinuri medii pana la unele de top, de la praline, ciocolata si gemuri pana la specialitati frantuzesti italienesti si altele.

Imediat dupa configurarea cadoului este afisat pretul final estimativ si o zona unde se vor completa datele de contact. In cel mult 24 de ore comanda dumneavoastra va fi preluata de un operator pentru confirmare si stabilirea conditiilor de plata.

Configuratorul pentru cadouri lansat de echipa GiftIdea devine un instrument util atunci cand esti limitat de un buget, presat de timp sau pur si simplu vrei mai multe variante de cosuri cadou. Acesta iti ofera toata informatia necesara personalizarii cadoului tau si o imagine a produselor adaugate in cosul cadou configurat de utilizator.