Ce cadouri sa faci angajatilor

cadouri paste angajati

Cadoul perfect de Paste pentru angajati poate consta in cosuri cadou paste, care sunt o alternativa foarte buna la traditionalele felicitari si urari de bine prin e-mail sau cu ajutorul unei petreceri incropite pe fuga. Realizarea lor de unul singur este destul de dificila daca ne gandim cat de diferiti sunt oamenii si ce gusturi variate au. Sa intuiesti exact ce isi doreste un angajat, chiar daca il cunosti de 10 sau 20 de ani e deosebit de greu. Si mai greu e sa pornesti la cumparaturi cu o lista clara in minte si sa te razgandesti pe parcurs, ajungand sa cheltuiesti de doua sau trei ori mai mult decat ti-ai propus.
Din fericire pentru sefii si patronii care nu au timp de gandire si nici nu agreaza alergatul printre rafturile magazinelor a aparut un ajutor de nadejde in orice situatie: firma care comercializeaza cosuri cadou Paste gata pregatite si care de abia asteapta sa fie livrate angajatilor nerabdatori.

Cosuri cadou pentru Paste de la GiftIdea, predefinite sau configurate online

GiftIdea este una dintre cele mai bune firme care se ocupa de realizarea si livrarea cosuri cadou Paste pentru clienti corporate. Avand avantajul pioneratului in privinta conceperii propriului cos cadou prin intermediul unui configurator online in doar 10-11 pasi simpli, GiftIdea propune zeci de cosuri cadou gata ambalate, cu produse de calitate, bauturi, dulciuri, cozonaci traditionali sau gemuri si dulceturi, miere de albine bio. Vestea buna este ca, daca nu va tenteaza niciunul dintre cosuri cadou Paste din oferta curenta, gata facute, puteti sa-l concepeti dvs. cum doriti, in functie de cati bani aveti la dispozitie pentru cadouri de sarbatori, cu ajutorul configuratorului online. La final, inainte de plasarea comenzii aveti si o estimare a costurilor si vi se pot propune si oferte de reduceri in functie de valoarea totala a comenzii.

Cosuri cu vin, rafinament si bun-gust la cele mai mici preturi

Variante de cosuri cadou Paste sunt o multime, insa printre cele mai apreciate sunt cele cu vinuri. Vinul in sine e un cadou care se preteaza pentru orice eveniment, dar daca mai e si asociat cu dulciuri premium si cozonac ca la mama acasa, atunci darul este cu adevarat unul deosebit. Un vin bun, rosu in special, romanesc, din crame cu traditie, o tuica si magiun sau miere este intotdeauna apreciat si merge foarte bine la o masa imbelsugata de Paste. Alta varianta poate fi combinarea unui vin rosu premium cu Panettone, trufe, cafea si Toffifee, Toblerone sau Amaretti colore, fursecuri si praline. Sau poate ca angajatii dvs. sau o parte dintre ei ar prefera ciocolata neagra, Panettone sau Macarons si un vin bun rosu. Cosurile cadou au iarba decor, cutie transport si cosul cadou rachita inclus in pretul final. Livrarea este gratuita pentru o singura locatie si pentru comenzile peste 1500 RON, fara TVA. Coletele vor ajunge la destinatari in cel mult 48 de ore, daca se comanda cadouri predefinite, si in 72 de ore pentru cosurile configurate online.