Cosuri de rachita, cutii cadouri, tavite, fundite si decoratiuni


Continutul unui cadou este pus in valoare de ambalajul ales. Alegerea unor ambalaje cadouri potrivite este, de multe ori, la fel de solicitanta ca si alegerea continutului. Tocmai de aceea, Gift Idea a selectat o serie intreaga de ambalaje cadouri potrivite pentru orice tip de produse si pentru orice tip de livrare.Oferi cadou o sticla de vin? Avem cutii cadou speciale, pentru sticle de sampanie, pentru sticle de vin obisnuite sau chiar pentru doua sticle de vin. Ai ales un cadou cu mai multe produse gourmet? Gasesti numeroase modele de cutii pentru cadour cu maner de prindere sau orizontale cu capac. Pentru un efect deosebit poti apela la cutii pentru cadouri rotunde sau cosuri de rachita.

Alegem impreuna cele mai bune ambalaje pentru cadourile tale

Daca este vorba de cutii de cadouri, poti alege culoarea sau tipul de carton, fie unul premium sau un carton texturat care sa intregeasca gestul tau printr-o eleganta deosebita. Daca este vorba de cosuri de rachita, poti alege un cos oval cu toarta, un cos de tip tavita sau un cos dreptunghiular de rachita. Chiar si aici ai la dispozitie mai multe culori atent alese. Lista noastra de ambalaje cadouri este completata de fundite, panglici pentru cutii cadou carton, folie de celofan, iarba de decor sau alte tipuiri de accesorii ce completeaza imaginea cadoului pe care il oferi.Fie ca este vorba de cutii cadou sau cosuri, te ajutam sa alegi ambalajul potrivit pentru a sustine greutatea produselor alese si a fi suficient de incapatoare fara a deteriora continutul. Pentru livrari prin curier la distanta, venim cu solutii speciale inclusiv cu diverse accesorii de fixare care sa garanteze ca destinatarul va primi produsele in buna stare.

Solutii personalizate pentru ocazii speciale

Dincolo de lista de ambalaje si decoratiuni standard, putem pune la dispozitie solutii personalizate, fie ca forma, culoare sau imprimare, astfel incat sa poti da si mai multa valoare ocaziei cu care doresti sa oferi cadouri partenerilor, clientilor sau angajatilor tai.Contacteaza-ne pentru a te ajuta sa identifici tipul de ambalaj si modul de ambalare potrivit cadourilor tale.