Dovedeste-le angajatilor si colaboratorilor cat de mult tii la ei

cosuri cadou pentru colaboratori

In corporatii si marile companii, modul in care sunt tratati angajatii si colaboratorii, ce fel de atentii primesc cand vin sarbatorile – cosuri cadou sau cutii cadou – pot fi elemente cheie pentru un randament crescut la locul de munca. De asemenea, respectul acordat acestora si gradul de implicare al conducerii in asigurarea unui confort sporit garanteaza obtinerea unui profit mai mare pe masura ce angajatii isi indeplinesc sarcinile mai rapid. Un tip aparte de cosuri cadou pentru corporatii si companii mari sunt cele de lux.

Multe produse premium si cosuri cadou de lux incredibile

Avand in componenta doar produse premium, cosurile cadou de lux sunt ideale pentru a transmite colaboratorilor sau angajatilor, furnizorilor ca sunt cei mai importanti pentru dvs. si ca serviciile si munca prestata va multumesc pe deplin. Insasi ideea de lux asociata cosurilor cadou este menita sa atraga atentia asupra calitatii exceptionale a modului in care este aleasa raspliterea performantelor vizate.
De obicei, ele contin bauturi fine, dulciuri delicioase de la branduri foarte mari, cafea selectata si gemuri din fructe in combinatii extravagante. Deosebirea majora fata de un cos cadou obisnuit, cu produse comune, consta in maniera in care sunt prezentate si designul impecabil care le insoteste in momentul daruirii. Pe de o parte, avem whisky sau cognac foarte vechi, cu aroma extravaganta si un gust incredebil, vinuri de colectie, pe de alta parte avem bomboane, ciocolata si multe alte bunatati internationale, recunoscute pentru calitatea excelenta a ingredientelor din care sunt facute.

Bauturi fine si dulciuri de la branduri internationale, atuuri ale cosurilor cadou de lux

La Gift Idea, primul magazin online romanesc care a permis si configurarea online a acestor cosuri cadou in functie de buget si preferinte personale, exista cel putin trei tipuri de cosuri de lux si o multitudine de variante in care pot fi combinate cele mai scumpe produse pentru a obtine efectul dorit in randul angajatilor si colaboratorilor. Cosurile cadou de lux predefinite, gata alcatuite contin cognac extrafin de 28 de ani, cafea instant, Panettone, praline delicioase, gemuri si whisky, ciocolata cu lapte premium si Amaretti colore sau cafea in editie speciala marca Davidoff Ehtiopian Special. Fiecare dintre produsele din cos pot fi alaturate si altor produse din oferta, construindu-se un numar infinit de tipuri de cosuri de lux. Desi calificativul „de lux” va poate trimite cu gandul la un pret exorbitant, la Gift Idea preturile produselor sunt deja negociate si mai mici decat in magazine sau supermarketuri pentru ca dvs. sa aveti la indemana doar cele mai ieftine si mai remarcabile dulciuri, bauturi si cafea, cozonac.
Daca se plaseaza si se achita integral comenzile mai devreme, pana la data X, se primesc discounturi considerabile, iar in functie de volum se acorda si alte reduceri pe care le puteti afla intrand in legatura telefonica cu un reprezentant al firmei.