Cosurile cadou oferite de Craciun – solutie in motivarea angajatiilor

Cosurile cadou de Craciun si Paste

Cadourile de Sarbatori pentru angajati si bugetul alocat pentru ele reprezinta o decizie dificila pentru manageri, insa cosurile cadou reprezinta solutia ideala pentru transmiterea unui mesaj calduros si de recunostinta in fiecare an angajatiilor, partenerilor si colaboratorilor cheie.

In ciuda crizei economice, companiile romanesti si straine pastreaza traditia cadourilor de Craciun, chiar daca bugetul alocat acestui gen de cumparaturi ar putea fi mai mic anul acesta, comparativ cu anul trecut.

Cosurile cadou pentru angajati

Chiar daca angajatii ar prefera o prima, multe companii au ajuns la concluzia ca un cadou interesant poate sa ii multumeasca destul de mult pe angajati.

Mai mult decat atat, angajatii se vor simti apreciati pentru eforturile pe care le depun pentru companie, vor simti ca iti pasa si ca esti dispus sa investesti in munca lor.

Cosurile cadou de Craciun si Paste

Cosurile cadou reprezinta varianta ideala pentru transmiterea unui mesaj angajatilor si marcheaza intr-un mod pozitiv sfarsitul anului, la costuri cat mai avantajoase, puteti alege cadouri personalizate in functie de un anumit buget si cu un impact garantat.

Continutul cadourilor difera in functie de cerintele clientilor, acestea pot fi cumparate direct din stocul site-urilor de profil sau pot fi alcatuite in functie de bugetul propus de client. Un cadou deosebit este automat livrat intr-un cos de rachita impletit elegant pe cand un cadou buget poate fi ambalat intr-o cutie cadou de carton cu maner sau fara, de culoare rosie ce scade semnificativ costul ambalajului mentinand calitatea produselor la un pret mai avantajos.

Cateva elemente nelipsite dintr-un cos sau cutie cadou sunt vinul rosu, cozonacul traditional  sau panettonele, ciocolata, pralinele si cafeaua premium.

Echipa Gift Idea propune o gama larga de cosuri cadou pentru sarbatorile de Craciun si Paste. Toate cosurile cadou  imbina rafinamentul bauturilor alcoolice atent alese cu savoarea dulciurilor premium și eleganța cosurilor cadou toate ambalate deosebit pentru cele mai variate gusturi si bugete.