Se apropie Craciunul, probabil cea mai frumoasa sarbatoare a anului, o bucurie cum doar o data pe an o poti simti. Craciunul este sarbatoarea ce ne aduna pe toti, de la mic la mare, este perioada in care se fac si se primesc cosuri cadou pentru Craciun, cand oamenii sunt mai buni si mai linistiti.


La aceasta sarbatoare Sfanta, toti crestinii isi reimprospateaza sufletul cu amintirile copilariei, revenindu-le in minte zapezile bogate si prevestitoare de rod imbelsugat, colindele si clinchetele de clopotei, mirosul proaspat de brad, dar si de cozonaci, nerabdarea asteptarii darurilor sub pomul de Craciun, toate acestea creand o atmosfera de basm, liniste sufleteasca si iubire.
Craciunul mai este numit si sarbatoarea familiei; este ocazia cĆ¢nd toți se reunesc, parinti, copii, nepoti isi fac daruri, se bucura de clipele petrecute impreunaĀ in jurul mesei, cu credinta ca prin cinstirea cum se cuvine a sarbatorilor vor avea un an mai bogat.

Nu lasa pe maine ce poti face astazi

Dupa cum ai aflat din titlul articolului promotia early order este pe final, aceasta fiind disponibila doar pana pe data de 25 noiembrie. CadourileĀ comandate si achitate pana la aceasta data beneficiaza de un discount corporate pentru cosuri cadou suplimentar de 5% din valoarea comezii, discount ce poate fi cumulat cu unul dintre cele trei discounturi de volum disponibile.
Discounturile de volum sunt impartite pe trei praguri:

  • 3% pentru comezi de cosuri cadou pentru Craciun ce depasesc suma de 5000 lei fara TVA.
  • 5% pentru comezi de cosuri cadou pentru Craciun ce depasesc suma de 10 000 lei fara TVA.
  • 7% pentru comezi de cosuri cadou pentru Craciun ce depasesc suma de 15 000 lei fara TVA.

Astfel discountul final pentru cei ce se gandesc din timp si nu doresc sa lase pe ultima suta de metri acest aspect poate ajunge pana laĀ 12% din valoarea comenzii.

Ai un buget limitat sau nu esti hotarat?

Datorita diferitelor bugete pe care companiile le aloca in perioada Sarbatorilor de Craciun pentru achizitionarea de cadouri sau cosuri cadou pentru angajati, colaboratori sau parteneri de afaceri, echipa Gift Idea a considerat oportuna intampinarea potentialilor clienti cu o solutie software, pentru a-i ajuta sa configureze cat mai repede un cadou in functie de bugetul dar si de preferintele lor.
Gift Idea a fost primul site din Romania care a oferit posibilitatea personalizarii cosurilor cadou pentru Craciun si pentru Paste in functie de buget, un model la care, in ultimii ani, au aderat majoritatea jucatorilor importanti pe piata cosurilor cadou corporate.
De aceea incercam sa inovam in continuare astfel din acest sezon avem disponibil pe site o aplicatie ce te va ajuta sa configurezi cu usurinta cosuri cadou pentru Craciun sau pentru Paste in functie de bugetul sau de gusturile tale.
Configuratorul de cadouri te va ajuta sa configurezi cosuri cadou sau cutii cadou pentru Craciun cu vin alb sau rosu, whisky, sampanie, praline ciocolata si alte delicatese.

Totul este foarte simplu, imediat dupa configurarea cosurilor cadou pentru Craciun ori pentru Paste este afisat pretul acestora si un box unde clientul practic finalizeaza comanda imediat dupa completarea adresei de email si a numarului de telefon. Un operator va lua legatura cu clientul in maxim 24 de ore pentru a stabili toate detaliile cu privire la comanda efectuata.O gama foarte larga de produse sunt disponibile si in catalogul de produse, acolo dispui de foarte multe cadouri pentru Craciun aflate in stoc, incepand de la cele mai mici preturi pana la cele mai scumpe.

Echipa GiftIdea iti ofera o gama foarte larga de cadouri si de cosuri Craciun, la care vei beneficia de discounturi semnificative pentru volum si precomanda. Astfel iti recomandam sa nu lasi pe maine ce poti face azi, pentru a nu pierde aceste discounturi