Gift Idea este o fabrica de cosuri cadou care realizeaza cadouri unice si de calitate pentru o varietate de ocazii. Scopul nostru este acela de a oferi combinatia perfecta de bunatati, ceai, vin sau cafea, sub forma unui cos cadou corporate, perfect pentru angajatii sau partenerii firmei tale. Noi folosim cele mai bune produse gourmet, unice, ambalate impecabil. Fiecare cos cadou, fie ca este un cos cadou de Craciun, cos cadou de Paste sau cos cadou traditional este realizat cu foarte mare atentie de catre persoane instruite adecvat.
Cosurile cadou de Craciun, sau orice alta sarbatoare, sunt ideale pentru a-ti arata gratitudinea fata de persoanele care te ajuta sa iti cladesti afacerea.
Iata cateva dintre avantajele unui cos cadou:
- Confortul – echipa se ocupa de realizarea ofertei, de impachetare si livrare. Timpul este pretios, asa ca lasa in seama noastra totul.
- Siguranta – dupa ce ati luat legatura cu operatorii nostri si ati prezentat bugetul, data la care vreti sa fie livrat cadoul si adresa, noi vom respecta aceste lucruri cu sfintenie.
- Buget Optim – toti clientii nostri vor beneficia de cele mai bune preturi de piata, pentru a se incadra in bugetul fiecarui client in parte.
Livrarea poate fi facuta in capitala si aproximtiv toate zonele tarii, N, E, S si V. Daca doresti sa comanzi cosuri cadou in Vaslui, poti face asa fara probleme. Coletele vor ajunge la timp pentru destinatari.
Ai nevoie de cosuri cadou in Vaslui?!
Ia legatura cu noi pentru a iti oferi o oferta personalizata.
Vaslui este un oras in estul Romaniei, care se afla in regiunea istorica a Moldovei. Arheologii afirma ca teritoriul Vasluiului a fost locuit inca din neolitic. Din secolul al XIV-lea incoace, s-a dezvoltat si a devenit orasul provincial Vaslui, cu o populatie cu fluctuatii considerabile de-a lungul secolelor.
Prima oara cand numele de Vaslui a fost pomenit intr-un document, a fost in anul 1375. Numele orasului a aparut intr-un document polonez. Orasul a fost ars pana la temelii in 1439 si 1440, atunci cand tatarii au invadat Moldova.
Apogeul orasului a fost in secolul al XV-lea, cand a devenit cea de-a doua capitala a Moldovei. Acest lucru se intampla in timpul domniei lui Stefan cel Mare. In 1475, Stefan cel Mare a castigat cea mai mare lupta impotriva Imperiului Otoman in zona Vaslui.
In Vaslui a trait o comunitate destul de mare de evrei. Sosirea lor din Galicia, in cea de-a doua jumatate a sec al XIX-lea a dat un nou impuls dezvoltarii economiei pe plan local. In anul 1899, evreii formau in jur de 37% din populatie. Holocaustul si emigrarea in Israel in timpul perioadei comuniste, a dus la decimarea populatiei de evrei din zona.
Vaslui adaposteste o multime de obiective turistice, printre care Palatul Mavrocordat, Palatul de Justitie, Cetatea de pamant, Situl arheologic “Curtea Domneasca” etc.
Din punct de vedere gastronomic, Vaslui este binecuvantat sa se afle in cea mai minunata zona a preparatelor gastronomice. Moldova este leaganul preparatelor pline de gust apreciate de catre toti gurmanzii.
Bucataria Moldovei a fost influentata de catre mai multe popoare de-a lungul vremurilor:
- din vremea fanariotilor (greci), au prins radacini retete ca piure din bob, salata de varza proaspata taiata fin, musaca sau placinte cu diverse umpluturi.
- din perioada Imperiului Otoman: saramale in foi de varza si vita de vie, ardei umpluti, rosii umplute, vinete si ardei prajiti, perisoarele, chiftelele.
- din bucataria ruseasca: supa de castrveti murati, racituri, parjoale si frigarui si branzoaice.
- din bucataria bulgareasca: ghiveciul, iahnia, colacul si cozonacul.