Gift Idea este un magazin online de cosuri cadou. Suntem specializati in realizarea si comercializarea cosurilor de cadouri corporate online. Aceste cadouri sunt perfecte pentru companii care doresc sa isi consolideze relatiile cu partenerii de afaceri, clienti sau angajati.

Echipa noastra pune la dispozitie companiilor un mod simplu si eficient de a recompensa relatiile lor de afaceri, cu daruri semnificative.

Solutia achizitionarii cosurilor cadou online, este o metoda care a schimbat radical conceptul de cadouri in mediul corporate. Acest concep se numeste E-Gift si a fost creat pentru a face procesul de achizitie mult mai simplu si eficient pentru clienti.

Puteti alege cosuri cadou pentru orice ocazie si orice sarbatoare:

 • cosuri cadou de Craciun
 • cosuri cadou de Paste
 • cosuri cadou traditionale
 • cosuri cadou pentru 1 si 8 Martie

Avantajele achizitionarii unui cos cadou online:

 1. Stresul alegerii cadoului este eliminat.
 2. Nu exista presiuni in ceea ce priveste timpul. Cadoul poate fi comandat oricand, si puteti alege data la care sa fie livrat.
 3. Nu trebuie sa va mai bateti capul cu introducerea adreselor de expediere
 4. Destinatarii vor fi extrem de multumiti.

Ai nevoie de cosuri cadou in Targu Mures?!

Ia legatura cu noi pentru a iti oferi o oferta personalizata.

Contacteaza-ne!

 

Din dorinta de a face accesibile aceste cadouri, am facut posibila livrarea pe tot teritoriul tarii. Puteti comanda cosuri cadou in Targu Mures si in orce alt oras din Romania.

Targu Mures era cunoscut si ca orasul trandafirilor, un oras care se bucura de ce este mai bun din ambele culturi, cea romaneasca si maghiara. Numeroase vestigii atesta prezenta culturilor neolitice si cele ale bronzului. Sapaturile arheologice au adus la lumina relicve romane.

Prima mentiune a orasului Targu Mures dateaza din 1322, sub denumirea de  Novum Forum Sicolorum. Incepand cu secolul al XVI-lea, Targu Mures exceleaza ca un important centru cultural si de educatie. Prima scoala apre in 1492. In 1786, se pun bazele primei impremerii, iar in 1802 contele Teleki Samule, cancelar al Transilvanei, infiinteaza bibiotecii documentare care ii poarta numele in ziua de azi. Orasul a primit un impus major in ceea ce priveste viata economica si sociala in 1754, atunci cand a devenit sediul instantei supreme de justitie a Principatului Transilvaniei. In era medievala, s-au format bresle, grupuri de mestesugari care au jucat un rol important in evolutia orasului.

Breslele au participat la construirea cetatii orasului. Doua dintre cele mai importante bresle erau cea a cizmarilor si cea a tabacarilor.

Targu Mures a devenit un oras modern abia in a doua jumatate a secolului al XIX-lea, odata cu extinerea liniei de cale ferata. Principala atractie din Targu Mures este Palatul Culturii, o sala cu vitralii desosebite, care adaposteste unele dintre principalele muzee locale.

Bucataria din aceasta zona, a Transilvaniei este un amestec de preparate sasesti si maghiare. Cei pasionati de gastronomie trebuie sa guste din mancarurile traditionale. In acest loc veti gasi o mare varietate de ciorbe, tocane, papricas si gomboti cu prune.

Preparatele sunt delicioase, destul de bogate in grasimi, carne, sosrui, condimente si sunca. Transilvanenii adora ardeiul iute si grasimea. Carnea de porc sau de pui, carnati, carne afumata, ardeiul iute, boaia, legumele si untura sunt ingrediente care se folosesc in diverse tipuri de mancare. Tarhonul este unul dintre ingredientele mai mereu prezente in supe sau atunci cand se prepara mancaruri la cuptor.

Cateva dintre preparatele traditionale din aceasta zona:

 • gomboti
 • supa transilvaneana
 • bors transilvanean
 • supa de chimen