Cosurile cadou Gift Idea sunt un produs unic si de specialitate pentru mediul corporate.

Incercati sa gasiti cosul cadou corporate perfect pentru clientul dumneavoastra?Gift Idea are peste 6 ani de experienta de lucru cu firmele care doresc sa gaseasca cadoul perfect pentru clienti sau angajati.

Puteti alege dintre sute de cosuri cadou pentru diverse ocazii, precum:

  • cosurile cadou de Craciun
  • cosurile cadou de Paste
  • cosuri cadou traditionale

Toate tipurile de cosuri cadou, incepand cu cadourile de Craciun pana la cele traditionale, sunt pline de produse proaspete, vinuri, ciocolata si alte produse gorumet, perfecte pentru intalniri ale companiei, programe de stimulare sau cadouri de vacanta.

Oferirea de cosuri cadou este un mod unic de a va impresiona clientii, si un mod de a va recompensa angajatii sau partenerii.

In plus, ambalajele noastre decorative sunt atent selectionate. Echipa noastra este o echipa perfectionista, care realizeaza fiecare cadou cu simtul estetic al unui designer.

Suntem bucurosi sa va putem consilia cu privire la nevoile dumneavoastra, si sa va ajutam sa alegeti tipurile de cadouri perfecte.

Avem o multime de idei creative, care va vor face compania dumneavoastra remarcata. Personalul nostru este dedicat in formarea de relatii de lunga durata cu toti partenerii nostri, si suntem incantati de faptul ca avem o multime de clienti fideli care apeleaza la noi in fiecare an pentru a achizitiona cadouri.

Livrarea de cadouri se face pe tot teritoriul tarii. Indiferent de zona tarii, echipa noastra poate livra cosuri cadou in Sibiu, Vaslui, Pitesti si alte orase din tara.

Ai nevoie de cosuri cadou in Sibiu?!

Ia legatura cu noi pentru a iti oferi o oferta personalizata.

Contacteaza-ne!

 

Sibiu este un oras situat in sudul Transilvaniei. A fost construit in secolul al XII-lea de catre colonisti germani, cunoscuti sub numele de sasi.

Centrul vechi al Sibiului isi pastreaza maretia zilelor sale de demult, atunci cand breslele bogate dominau comertul regional. La fel ca Sighisoara si Brasov, amprenta germana este foarte pronuntata. Sectiuni ale zidului medieval inca se pot observa in zona istorica.

Sibiu este un oras pietonal, cu doua nivele usor accesibile: Orasul de sus, unde sunt cele mai multe atractii istorice si Orasul de Jos, unde se regasesc o multitudine de case colorate si strazi pietruite.

Orasul de Sus a fost partea comericala si cea mai bogata, in timp ce Orasul de Jos deservea drept zona de fabricatie. Centrul istoric include Piata Mare, Piata Huet, frumosul Pasaj al Scarilor, Podul Minciunilor, Piata Aurarilor si Piata Mica.

Bucataria Transilvaniei este de asemenea una speciala, afiseaza o varietate de arome, cu preparate condimentate cu cimbru, piper rosu sau tarhon. Carnea, cum ar fi carnea de vitel, de oaie sau porc sunt printre cele mai populare din bucataria Transilvaniei. Supelor le este adaugata smantana si galbenus de oua, sau galuste din faina sau paste de casa.