Construirea de relatii de durata cu angajatii, clientii sau partenerii nu este un lucru care se face doar in preajma sarbatorilor. Acest lucru trebuie sa fie facut pe tot parcursul anului. O metoda ideala de a creste moralul angajatilor si a fideliza clientii este oferirea de cosuri cadou. Cosurile cadou corporate Gift Idea sunt secretul succesului si un cadou de neuitat.

Modul de achizitionare online al cadourilor noastre, face ca alegerea unui cos cadou sa fie mult mai accesibila fata de alte metode traditionale.

Echipa noastra va pune la dispozitie o intreaga gama de cadouri pentru diverse ocazii speciale. Cateva dintre cadourile pe care le punem la dispozitie pentru clientii nostri sunt:

  • cosurile cadou de Craciun
  • cosurile cadou de Paste
  • cadouri traditionale
  • cadouri pentru 1 si 8 martie special destinate doamnelor si domnisoarelor

Toate cadourile Gift Idea sunt ambalate intr-un mod profesionist astfel incat destinatarul sa aiba parte de o experienta speciala. Produsele folosite pentru a realiza cosurile sunt produse de o calitate superioara care vor satisface chiar si gusturile celor mai exigenti clienti.

Nu ezita sa alegi doar cadouri de Craciun sau Paste, cosurile noastre cadou pot fi oferite indiferent de ocazie. aniversari ale firmei, reusite ale firmei etc.

Clientii nostri din toata tara pot achizitiona de acum inainte cosurile noastre cadou. Livrarea de cosuri cadou in Ploiesti si in alte orase din sudul tarii este posibila intr-un timp extrem de scurt.mit

Ai nevoie de cosuri cadou in Ploiesti?!

Ia legatura cu noi pentru a iti oferi o oferta personalizata.

Contacteaza-ne!

 

Istoria orasului Ploiesti incepe cu o legenda care spune ca un cioban pe nume Ploaie, a pornit impreuna cu cei sapte fii ai sai in cautare de pasuni. Acesta a gasit pe locul actualului oras, terenuri fertile, ape dulci si a decis sa ramana, asezarea preluandu-i numele.

Ploiesti este un oras puternic dezoltat din punct de vedere industrial si economic, mai ales dupa identificarea si exploatarea zacamintelor de petrol din apropiere. Un lant de raginarii de petrol  s-a dezvoltat in jurul orasului Ploiesti, dar si numeroase centre comericale, birouri, ateliere si centre educationale.

La data de 1 august 1943 si  in vara nului 1944, orasul a suferit de pe urma efectelor bombardamentelor anglo-americane. Pagube extrem de serioase au fost aduse atunci orasului. Dupa 1944, ca partea a transformarilor economice si sociale in regimul comunist, importanta orasului a scazut. Dupa anii 90, Ploiesti trece printr-un proces de dezvoltare economica si culturala, impreuna cu toate orasele principale din tara noastra.

In zilele noastre, Ploiesti este cel mai mare centru urban si industrial din judetul.

Din punct de vedere culinar, bucataria din aceasta zona este extrem de variata. In general, se gatesc o varietate de supe acre pline de legume. Colacii sau placintele coapte sunt foarte des gatite. Tocana de fasole, sau tocana de cartofi cu multa ceapa sau scovergile sunt feluri extrem de populare in aceasta zona a tarii. Alte feluri de mancare traditionale includ supa de pui cu taitei de casa, ciorba de burta, chiftele etc.