Sunteti in cautare de idei de cadouri corporate? Echipa Gift Idea este o companie care cautain mod constant produsele cela mai gustoase, cele mai noi si in tendinte, astfel incat sa putem crea cosuri cadou exceptionale, la preturi accesibile.

Va oferim o gama fabuloasa de cosuri cadou corporate, de la:

  • Cadouri de Craciun
  • Cosuri cadou de Paste
  • Cosuri traditionale

Cosurile cadou de Craciun corporate, sau pentru orice alta ocazie sunt ideea perfecta pentru a va aprecia angajatii si de a va impresiona clientii intr-un mod cat mai delicios.

Echipa noastra asteapta sa fie contactata pentru a va oferi recomandari in ceea ce priveste alegerea cadourilor, sau pentru a discuta nevoile dumneavoastra astfel incat sa putem crea o solutie care sa se potriveasca bugetului dumneavoastra.

Trebuie sa retineti ca aceste cosuri sunt destinate exclusiv persoanelor juridice.

Prioritatea noastra este de a realiza cadouri impecabile, care sa reflecte aprecierea pe care o purtati fata de angajati, clienti sau parteneri.

Cadourile noastre sunt atent realizate, de catre oameni profesionisti care ofera garantia unui cadou deosebit, indiferent de ocazie.

Faptul ca achizitionarea se face online, este inca un plus. Acest lucru este foarte important, mai ales pentru persoanele care isi gestioneaza atent timpul pentru fiecare activitate.

In ceea ce priveste livrarea, cadourile noastre pot fi achizitionate de catre clientii din toata tara. Expediem cosuri cadou in Pitesti, si orice alt oras din Romania.

Ai nevoie de cosuri cadou in Pitesti?!

Ia legatura cu noi pentru a iti oferi o oferta personalizata.

Contacteaza-ne!

 

Orasul Pitesti este una dintre cele mai vechi zone unde au fost descoperite urme ale civilizatiei din Paleolitic. Pitesti a fost mai intai un sat si a devenit oras la inceputul secolului al XIV-lea.

In fiecare an, in timpul primaverii, Pitesti este gazda unui festival sub numele de “Simfonia lalelelor”. Lalelele au fost aduse in aceasta zona in anul 1972, atunci cand aproximativ 3.000 de bulbi au fost adusi din Arad si ORadea pentru a fi plantati in zona centrala. Pitesti a dobandit, in consecinta, reputatia de zona de cultura pentru lalele. Festivalul a fost organizat penru prima data de catre autoritatile locale in 1978.  Festivalul include spectacole de muzica populara, conferinte stiintifice, o expozitie de arta si competitii sportive.

Bucataria din aceasta regiune este usor influentata de catre gastronomia franceza. Astfel ca, pe langa preparatele traditionale bazate pe legume si carne, sunt cunoscute si preparate ca borsul din macris, din urzici, fasole, ciuperci sau pui.  In aceasta zona mai este apreciata si tocana de prune uscate sau prune si carne. Branza sau placinta de dovleac sunt consumate adesea aici, mai ales pe timpul iernii. Tocana de pui cu gutui sau caise, ori rata cu masline sunt preparate extrem de indragite.