Gift Idea este o firma specializata in realizarea de cadouri corporate, cosuri cadou care contin unele dintre cele mai fine produse.

Spre deosebire de alte companii, Gift Idea ofera produse de inalta calitate la preturi competitive pentru toti clientii.

Colectia noastra de cosuri cadou cuprinde:

  • Cosuri de Paste
  • Cosuri de Craciun
  • Cosuri traditionale
  • Cosuri cadou pentru 1 si 8 Martie

Cosurile cadou corporate sunt alternativa ideala pentru a oferi cuiva un cadou. Aceasta modalitate de a oferi cadouri este solutia perfecta pentru firme. Alegand cosuri cadou de Craciun sau pentru orice alta sarbatoare, veti fi siguri ca ii veti face fericiti pe angajatii, partenerii sau viitorii parteneri de afaceri.

De-a lungul anilor am reusit sa satisfacem cerintele unor companii de renume, cateva exemple din portofoliul nostru sunt: Orange, BCR, Opel, BRD, Pirelli etc.

Aceste cosuri se adreseaza in exclusivitate persoanelor juridice.

Compania noastra poate crea cosuri magnifice, pline de produse gourmet, ciocolata sau bauturi. Programul companiei este de Luni pana Duminica, intre orele 09:00-21:00.Ā  Cosurile cadou pot fi oferite si in cadrul aniversarilor dintr-o companie, sau, in luna Martie, puteti oferi doamnelor si domnisoarelor cosuri cadou special create pentru 1 si 8 Martie.

Cadourile pot fi livrate in orice colt al tarii. Pentru clientii din vestul tarii, Gift Idea face livrari de cosuri cadou in Oradea.

Ai nevoie de cosuri cadou in Oradea?!

Ia legatura cu noi pentru a iti oferi o oferta personalizata.

Contacteaza-ne!

 

Orasul Oradea este unul dintre cele mai importante orase din vestul tarii. In aceasta zona, economia cat si viata sociala si culturala s-au dezvoltat intr-un ritm ametitor. Oradea este poarta de acces spre Europa Centrala si cea de Vest.Ā  Ca marime, orasul se situeaza pe locul 10 din tara noastra.

Arhitectura orasului este un amalgam de cladiri istorice din epoca in care facea parte din Austro-Ungaria, si blocuri din perioada comunista. Ca stil arhitectural, Art Nouveau predomina in acest oras.

Oradea este unul dintre cele mai reprezentative centre ale arhitecturii din Romania.

Centrul orasului merita vizitat, iar o alta locatie foarte cunoscuta sunt Baile Felix. Baile Felix sunt centre spa de sanatate, unde se poate ajunge chiar si cu autobuzul.

Alte obiective ce merita vizitate sunt:

Palatul Baroc din Oradea, astazi transformat in Muzeul Tarii Crisurilor, un muzeu cu 365 de ferestre celebre.

Cladirea era palatul episcopal romano-catolic panaĀ  in 1945, atunci cand regimul comunist a luat cladirea. A fost returnat Bisericii Romano-Catolice abia in anul 2003. Printre obiectele de colectie se numara si fosile de dinozauri si pasari din minele de bauxita de la Cornet-Brusturi.

Catedrala Baroca, este una dintre cele mai mari catedrale in stil baroc din Romania.

Cetatea Oradea, o cetate speciala cu o forma de pentagon.

Biserica cu Luna, o biserica unicat in Europa, cu un ceas astronomic care descriu fazele lunii.

Gatronomia acestei zone este foarte diversificata, cu multe influente din bucataria sarbeasca. Localnicii prefera mancarurile extrem de condimentate, dar in acelasi timp rafinate.

In general se mananca mancaruri gustoase, satioase dar grase. Ciorbele nu se acresc, sunt de obicei dulci, iar daca persoana care serveste ciorba vrea sa o acreasca, ii poate pune zeama de lamaie sau otet.

Tarhonul este un condiment care nu lipseste din bucataria banatenilor, de asemenea nici taiteii. Taiteii de casa sunt folositi chiar si pentru prepararea dulciurilor. Sarmalele in Banat sun facute cu carne, tocata pe tocator, la cutit. Pogacelele sunt un preparat realizat din aluat si jumari de porc care se servesc cu tuica.