Gift Idea este o companie care s-a specializat in realizarea de cosuri cadou corporate. Cosurile cadou sunt o metoda placuta de a multumi angajatilor sau partenerilor pentru aportul adus companiei tale.

Alege din gama noastra de cosuri cadou, tipul de cos care se potriveste ocazieicu care doresti sa oferi cadourile:

  • cosuri cadou de Craciun
  • cosuri de Paste
  • cosuri traditionale
  • cadouri de 1 si 8 Martie

Romanii tin cu sfintenie la traditie, asa ca echipa noastra a realizat unele dintre cele mai inedite cadouri de Craciun si Paste. Vei fi surprins de varietatea de produse traditionale care sunt incluse in cosurile noastre.

Cosurile cadou sunt accesibile pentru bugetul fiecarui client in parte. Indiferent de cadou, veti fi sigur de faptul ca fiecare cos va arata exceptional, iar destinatarii vor fi extrem de multumiti. Gift Idea este unul dintre pionierii de pe piata cosurilor de cadouri, si in scurt timp si-a cladit o reputatie de furnizor de top.

Scopul nostru este sa multumim fiecare client si sa punem bazele unei relatii care poate duce la colaborari viitoare.

Livrarile se fac in toata Romania cu ajutorul curieratului rapid. Cadourile vor ajunge la timp, indiferent de orasul unde clientul nostru isi are sediul firmei. Facem livrari de cosuri cadou in Iasi, si orice alte orase din nordul, estul, sudul sau vestul tarii.

Ai nevoie de cosuri cadou in Galati?!

Ia legatura cu noi pentru a iti oferi o oferta personalizata.

Contacteaza-ne!

 

Iasi este unul dintre cele mai importante centre politice, economice si culturale din provincia legendara a Moldovei. Orasul este si una dintre cele mai vechi asezari din Romania. Situat in partea de nord-est a tarii, Iasi a fost timp de multe secole un punct de trecere catre cele mai importante rute comerciala, care leaga Polonia, Ungaria, Rusia si Constantinopol.

Iasi a fost principalul centru al culturii molodvenesti, orasul se mandreste cu publicarea primului ziar romanesc si infiintarea primei universitati romanesti. Astazi Iasi este orasul unde se regasesc 5 mari universitati.

De-a lungul a ultimilor 500 de ani, istoria, cultura si viata religioasa au modelat caracterul unic al orasului. Iasi se mandreste cu un numar impresionant de biserici ortodoxe, aproape 100, cele mai multe dintre ele fiind situate in zona numita Platoul de aur. Cea mai veche biserica, Sfantul Nicolae, dateaza din timpul domniei lui Stefan cel Mare (1457-1504). Cele mai frumoase biserici sunt cele din secolul al XVII-lea, Sf. Parascheva si Biserica Trei Ierarhi. Biserica Trei Ierarhi este un exemplu de arta bizantina, construita intre anii 1635-1639 de catre Vasile Lupu.

 

Din punct de vedere culinar, bucataria moldoveneasca este cea mai rafinata. De la placintele poale-n brau pana la supe de pui delicioase, toate sunt preparate intr-un mod exceptional. Fiecare sarbatoare, nunta, botez sau inmormantare sunt un prilej pentru gospodinele din Moldova de a-si arata indemanarea in bucatarie.

Sacrificarea porcului este un alt ritual respectat cu sfintenie in Moldova. Gospodinele gatesc zeci de feluri de mancare din porcul sacrificat, de la racituri pana la carnati si chisca.

Legumele de asemnea sunt transformate in bucate delicioase in bucatarie moldoveneasca. Supa de fasole, varza calita sau iahnia sunt felurile preferate de mancare ale moldovenilor. Nu lipesc nici sarmalele, tochitura moldoveneasca sau faimoasa ciorba de potroace.