Cosurile cadou Gift Idea sunt unele dintre cele mai apreciate cosuri cadou de pe piata la ora actuala. Spre deosebire de alte companii, noi oferim produse de lux la preturi accesibile pentru buzunarul clientilor nostri.

Specialitatea noastra sunt cosurile cadou corporate, o metoda de oferire a cadourilor relativ noua, dar extrem de eficienta in mediul corporate.

Cadourile corporate sunt alegerea numarul unu atunci cand doriti sa va recompensati angajatii, partenerii sau clientii companiei.

Dispunem de o gama variata de cadouri pentru sarbatori sau alte ocazii:

  • cosuri cadou de Craciun
  • cosuri de Paste
  • cosuri traditionale
  • cosuri speciale pentru 1 si 8 martie

Calitatea produselor noastre se reflecta in toate cosurile realizate de noi, cadouri de Craciun, Paste sau alte ocazii.

In decursul a peste 6 ani am reusit sa punem bazele unor relatii stranse cu toti clientii nostri. Printre companiile care ne sunt clienti se numara: BCR, Orange, Pirelli, Opel, BRD etc.

Programul echipei noastre este de luni pana duminica, de la orele 09:00 pana la orele 21:00. Ne dedicam fiecare minut din zi pentru a va ajuta sa alegeti cosurile de cadouri perfecte, care indeplinesc toate nevoile dumneavoastra.

De livrare ne ocupam cu ajutorul unei firme de curierat, care ne ajuta sa distribuim coletele oriunde in tara. Putem livra cosuri cadou in Galati, Braila, in toata partea de est, nord, vest si sud a tarii.

Ai nevoie de cosuri cadou in Galati?!

Ia legatura cu noi pentru a iti oferi o oferta personalizata.

Contacteaza-ne!

 

Orasul Galati este resedinta si in acelasi timp cel mai mare oras al judetului Galati. Orasul este unul dintre cele mai mari centre economice din Moldova.

In romanul lui Bram Stoker “Dracula”, Galati este portul in care Contele Dracula a debarcat pe drumul sau spre Transilvania.

Numele Galati este derivat din cuvantul cuman “Galat”, care este imprumutat din limba araba unde inseamna cetate. Exista dovezi de existenta a unei civilizatii inca din anul 600.

Galati este cel mai mare oras port la Dunare, al doilea cel mai lung fluviu din Europa. Orasul a fost mentionat pentru prima data in 1445, intr-un document semnat de catre Stefan al II-lea al Moldovei.

In anul 2004, la Galati a fost deschis primul parc de tehnologia informatiei din Romania. In 2005, Galati este al 8-lea cel mai populat oras din Romania si are o cea mai mare fabrica de otel si fier din tara. Cel mai mare santier naval din Romania este la Galati.

Tot in Galati se regaseste cea mai veche scoala din judet, a fost fondata in 1832.

Din punct de vedere gastronomic, bucataria prin aceste parti a fost influentata de valurile repetate de culturi diferite. Asadar, bucataria are influente grecesti, romane, sasesti, slave, turcesti si maghiare. Toate aceste s-au amestecat treptat, in traditiile culinare, dand nastere la o bucatarie variata si delicioasa.

Printre preparatele de seama se regaseste ciorba de perisoare, saramura de peste, tocanitele, papanasi, ciorba de burta, branza in coaja de brad si multe altele.