Cosurile cadou Gift Idea sunt un mod excelent de a arata aprecierea si de a multumi angajatilor sau partenerilor de afaceri. Fiecare cos contine o selectie atenta a tuturor produselor, pentru a fi siguri ca sunt intotdeauna de cea mai buna calitatte. Cadourile corporate pe care le realizam sunt facute pentru a se potrivi gustul fiecarui client, dar si bugetului. La noi veti gasi intodeauna cele mai speciale cosuri cadou.
Oferim cosuri cadou de Craciun, cu produse specifice sarbatorilor de iarna, cosuri cadou de Paste si cosuri traditionale, incarcate cu produse romanesti autentice.

Cadourile de Craciun sunt cosurile preferate de catre majoritatea clientilor pentru a le oferi angajatilor. Fie ca locuiesti in Bucuresti, sau in orice alta parte a tarii, cosurile noastre de cadouri pot fi livrate oriunde. Toate cosurile sunt lucrate manual de catre o echipa de profesionisti pentru a le oferi beneficiarilor un cadou de o calitate superioara. Avem o selectie vasta de cosuri gata facute, realizate cu cele mai populare elemente,
Nu ezita sa iti surprinzi angajatii cu aceste minunate cadouri, pline de bunatati precum ciocolata, cafea, cozonaci traditionali sau bauturi fine.
Gift Idea livreaza cosuri cadou si in Deva, prin intermediul curieratului FAN Curier.

Ai nevoie de cosuri cadou in Deva?!

Ia legatura cu noi pentru a iti oferi o oferta personalizata.

Contacteaza-ne!

 

Numele orasului Deva a fost inregistrat pentru prima data in 1269 ca si Castrum Dewa. Originea numelui este plina de controverse, unii spun ca numele este de origine turca, altii spun ca este de origine slava.

Deva este inconjurata de Dealul Cetatii, o rezervatie naturala protejata datorita speciilor sale rare de flroi si a prezentei viperei cu corn. In partea de sus a dealului se afla ruinele cetatii construite in secolul al XIII-lea. Turistii pot vizita Cetatea urcand pe deal sau folosind telecabina. Echipamentele folosite pentru a transporta turistii acopera o distanta de 160 de metri si pot transporta pana la 16 persoane.
Printre atractiile turistice din Deva se numara Teatrul de Arte, Cinematograful Patria, Centrul Vechi si Parcul Cetatii, unde se afla statuile lui Mihai Eminescu , Decebal si Palatul Magna Curia. Magna Curia a fost construit in secolul al XVI-lea si abunda de elemente renascentiste dar si de arta baroca.

Deva mai este considerata si capitala gimnasticii din Romania, asta pentru ca centrul de gimnastica de formare se afla in acest oras. Multe dintre gimnastele olimpice din tara s-au antrenat la Deva.

Tot in Deva se mai afla si Biblioteca Judeteana “Ovid Densusianu”. Bibilioteca este o institutie cu profil enciclopedic, si care permite accesul gratuita la baze de date si alte informatii.

Bucataria din aceasta zona, bucataria Transilvaneana, a fost considerata ca fiind una dintre cele mai sanatoase bucatarii. Pentru a prepara mancaruri se foloseau doar alimente proaspete si metode traditionale, cum ar fi sararea si afumarea carnii.