Cosurile cadou Gift Idea sunt alegerea potrivita atunci cand esti in cautare de cadouri pentru angajatii firmei tale. Cosurile cadou corporate pe care echipa noastra le realizeaza sunt ideale pentru angajati, partneri sau clienti.
Fiecare cos este realizat cu strictete, folosindu-se doar cele mai bune produse existente pe piata. Cosurile cadou contin prajituri, ciocolata, bomboane de ciocolata, cozonaci, vinuri, vinuri spumante si multe alte bunatati gourmet.
Alege unul dintre cadourile noastre pentru a le oferi:
- Cadouri de Craciun
- Cosuri cadou de Paste
- Cosuri traditionale
- Cosuri cadou de 1 si 8 Martie
Fiecare dar, fiecare cos cadou de Craciun sau pentru orice alta ocazie, va fi cu siguranta unu special, ambalat cu grija si livrat la timp prin intermediul unei firme de curierat. Cosurile sunt destinate exclusiv persoanelor juridice.
Cadourile vor fi ambalate de catre echipa noastra, avand garantia ca fiecare dintre cosurile comandate vor arata impecabil. Veti avea siguranta ca data expedierii cadourilor nu va fi depasita niciodata. Clientii nostri vor beneficia de cele mai bune preturi, pentru a respecta bugetul fiecaruia in parte.
Este posibila livrarea cadourilor pe tot teritoriul tarii, livrare de cosuri cadou in Craiova, in toata partea de sud, est, vest si nord a tarii.
Ai nevoie de cosuri cadou in Craiova?!
Ia legatura cu noi pentru a iti oferi o oferta personalizata.
Orasul Craiova a fost intemeiat pe locul fostei cetati dacice Pelendava si se mandreste cu o traditie academica puternica si o bogatie de figuri istorice importante. Aceste figuri istorice au trecut prin acest oras in drumul lor spre faima. Cateva dintre aceste figuri sunt Mihai Viteazu, care a fost guvernator militar in aceasta zona si a obtinut prima unificare a celor trei principate romanesti in anul 1600. O alta personalitate este sculptorul Constantin Brancusi, care a studiat la Scoala de Arta din Craiova. Intre anii 1894 si 1898, acesta a sculptat primele sale opere aici. Tot la Craiova s-a nascut Petrache Poenaru (1799-1875), inventatorul primului toc rezervor cu cerneala, denumit “condeiul portaret fara sfarsit, alimentandu-se insusi cu cerneala”.
Craiova gazduieste un numar mare de cladiri religioase, mule dintre ele dateaza din timpuri medievale. Biserica Manastirii Cosuna este cea mai veche cladire din Craiova, aceasta dateaza din secolul al XV-lea. Biserica Madona Dudu, este renumita pentru picturile murale realizate de pictorul roman Gheorghe Tattarescu (1818-1894). Cei care doresc sa afle mai multe despre istoria si traditiile acestei regiuni pot face o vizita la Muzeul Olteniei, gazduit in Casa Baniei, cea mai veche cladire din Craiova (1699).
Din punct de vedere gastronomic, provincia Olteniei este recunoscuta pentru prepararea de mancaruri specifice si un pic intepatoare. Din preparate nu lipseste hreanul, piperul si ardeiul iute.
Carnatii oltenesti sunt cei mai renumiti. Ei sunt realizati din cantitati egale de carne de vita si de porc tocte fin cu un cutit si amestecate cu usturoi, piper si sare. Pasta de carnati se ia se introduce in intestine oaie pentru a face carnatii. Apoi, carnatii obtinuti se lasa la afumat timp de doua ore.