Cosurile cadou sunt perfecte pentru orice fel de ocazie. Compania noastra Gift Idea este specializata in realizarea de cosuri cadou corporate pentru clienti, angajati sau parteneri de afaceri.

Cel mai bun mod de a-ti exprima recunostinta fata de persoanele care te ajuta sa iti dezvolti compania sunt cosurile cadou.
Echipa noastra este maestra in confectionarea de cosuri cadou, pline de produse delicioase si bauturi fine.
Ofera cadouri de Craciun, cadouri de Paste sau chiar cadouri traditionale, toate realizate de catre Gift Idea.

Toate cosurile de cadouri realizate de noi (cosurile cadou de Craciun, paste, 1-8 Martie, traditionale) sunt ambalate estetic si asezate in cosuri artizanale, pungi de cadouri sau cutii de cadouri.

De ce sa apelezi la noi?

Achizitionarea cadourilor se face foarte simplu. Cadourile pot fi cumparate online, acest lucru scutindu-va de corvoada cautarii unui cadou.
Livram in toate orasele mari ale tarii. Livram cosuri cadou in Braila si in orice alt oras tarii.
Suntem o echipa de perfectionisti, onoram fiecare comanda, si mentinem relatiile cu fiecare client al nostru pentru potentiale colaborari viitoare.

Cosurile de cadouri sunt iubite de catre toata lumea. Cu un asemenea cadou nu veti da niciodata gres si pot fi oferite in perioada sarbatorilor, in momentul unei aniversari sau a unei reusite a firmei.

Ai nevoie de cosuri cadou in Bistrita?!

Ia legatura cu noi pentru a iti oferi o oferta personalizata.

Contacteaza-ne!

 
Orasul Braila este unul dintre cele trei cele mai importante porturi de pe fluviul Dunarea, din regiunea Munteniei. Cea mai mare parte a marfurilor exportate din Romania, sunt incarcate si transportate de aici.

Centrul vechi al Brailei a fost grav distrus in timpul razboiului ruso-turc din 1828-1829 si reconstruit in anii 1830. In zilele noastre inca isi pastreaza din maretia arhitecturii secolului al XIX-lea, cand investitorii orasului au facut averi din urma transportului maritim si au construit vile elegante. Cateva dintre aceste vile au fost chiar restaurate.

Cateva puncte de interes din Braila sunt:

  • Biserica Ortodoxa Sf. Mihail si Gavril, care a servit drept moschee in timpul dominatiei otomane
  • Biserica greaca construita intre anii 1862 si 1872, cu fresce pictate in 1890 de catre artistul roman Gheorghe Tattarescu
  • Biserica Sf. Nicolae
  • Teatrul Maria Filotti
  • Muzeul Judetean Braila
  • Turnul de apa istoric

Din punct de vedere gastronomic, bucataria traditionala din Muntenia se caracterizeaza prin alimente gustoase. Se fac ciorbe acre cu carne de pui, carne de vita, dar si cu legume. Pentru a acri ciorbele se foloseste bors, caruia i se adauga foarte mult leustean pentru a avea un gust specific. Ciorbele sunt imbogatite cu orez, dar si paste de casa, din faina si ou.

Sunt preparate feluri de mancare facute din carne si legume, sau numai din legume proaspete sau conservate, cum ar fi: tocana, musaca, tocana de pui, peste la cuptor cu diferite garnituri, sarmalute cu mamaliguta sau tocana de miel. Bucataria munteneasca a avut de-a lungul timpului o multitudine de influente, din bucataria greaca, orientala, franceza si chiar cea italiana.