Cosuri Cadou Bistrita

Cosurile cadou Gift Idea sunt alegerea ideala atunci cand doriti sa oferiti cuiva din mediul corporate un cadou pe masura. Cosurile cadou corporate sunt acel tip de cadouri care va va ajuta sa consolidati si sa creati noi legaturi, cu partenerii de afaceri sau angajatii dumneavoastra.

Produsele alimentare si toate cadourile corporate pe care le realizam, sunt atent sectate si testate pentru a satisface cele mai inalte standarde de calitate si de prezentare. Realizam cosuri de care am fi mandri chiar si daca le-am trimite propriei noastre familii, prietenilor sau partenerilor de afaceri.

Cosurile noastre sunt pline de produse alimentare, proaspete si produse de marca.  Cadourile corporate sunt specialitatea noastra, si suntem mandri sa le putem oferi clientilor nostri. Lucram cu companii locale dar si la nivel national.

Orice sarbatoare este o ocazie buna de a-ti recompensa angajatii cu un cos cadou.

Gift Idea produce cele mai inovatoare cosuri, cosuri cadou de Craciun, cosuri cadou de Paste si chiar cosuri traditionale cu produse 100% romanesti. Toate acestea pentru ca romanii, in general, tin foarte mult la traditii si dorim sa le oferim magia sarbatorilor in fiecare cos Gift Idea.

Marele avantaj al acestor cadouri este ca pot fi comandate online, si ajung intr-un timp foarte scurt la destinatar.

Pentru ca toti clientii nostri sa beneficieze de serviciile noastre am extins livrarea de cosuri cadou si in Bistrita.

Ai nevoie de cosuri cadou in Bistrita?!

Ia legatura cu noi pentru a iti oferi o oferta personalizata.

Contacteaza-ne!

Situat la poalele Muntilor Bargau, nu departe de Pasul Tihuta, care face legatura intre Transilvania si Bucovina, orasul Bistrita este una dintre cele mai vechi asezari. Descoperirile arheologica indica faptul ca zona a fost locuita inca din neolitic. In 1206, sasii s-au stabilit aici si au contribuit la dezvoltarea orasului in era medievala. Orasul Bistrita a fost mentionat in 1264 ca Villa Bistiche, mai tarziu numele a fost schimbat in CIVITAS Bysterce. Intr-un timp foarte scurt, Bistritz, asa cum era cunoscut de catre locuitorii sasi, a devenit una dintre cele mai importante cetati sasesti din Transilvania.

Orasul este pomenit si in romanul lui Bram Stoker, Dracula. Personajul prinicpa, Jonathan Harker viziteaza Bistrita si petrece o noapte la Hotelul Coroana de Aur.

Desi nu a existat un hotel cu numele acesta, la momentul cand romanul a fost scris, la putin timp a fost construit unul cu acelasi nume pentru turisti.

Orasul este presarat de case din secolul XV si XVI, ramasite ale zidurilor fortaretei din secolul XII care ii confera un aer medieval autentic.

Gastronomia acestei zone este minunata. Transilvanenii adora sa serveasca slanina afumata cu ceapa si paine proaspata scoasa din cuptor, alaturi, bineinteles, de un pahar de palinca.

In aceasta zona se gateste foarte mult cu carne de porc, se fac sarmale, tocanite, etc.

Tipic zonei sunt sosurile extrem de picante, cu ceapa, si faina. In loc de ulei transilvanenii folosesc untura.

Bucataria din aceasta zona este o combinatie echilibrata intre bucataria romaneasca, saseasca si ungureasca. Papricasul este una dintre mancarurile unguresti pe care transilvanenii adora sa o prepare.

TOP
COSUL MEU 0
VIZUALIZATE RECENT 0