Cosurile cadou corporate sunt una dintre cele mai importante moduri ale unei companii de a consolida sau de a crea noi relatii, spre deosebire de un cadou personal. Cosurile cadou ar trebuie sa fie o reflectare a afacerii sau a companiei. Un cos cadou prezentabil poate sugera seriozitate si respect pentru clientii sau furnizorii unei companii. Aceste cadouri pot fi metoda perfecta de a parecia munca unui angajat. Daca aveti nevoie de un asemenea cos, puteti apela cu incredere la serviciile Gift Idea.

Gift Idea este o firma de cosuri cadou corporate. Cadourile sunt destinate exclusiv persoanelor juridice, firmelor. Cosurile produse de catre angajatii nostri se impart in mai multe categorii:

  • cosuri cadou de Craciun
  • cosuri de Paste
  • cosuri traditionale
  • cosuri pentru sarbatorile de 1 si 8 Martie

Una dintre cele mai importante sarbatori la care romanii tin cel mai mult este Craciunul. Cosurile de Craciun sunt metoda ideala de a oferi o atentie angajatilor sau partenerilor dumneavoastra. Intr-un singur cos puteti imbina bunatati precum ciocolata, cafea, vinuri spumante sau delicii traditionale. Toate produsele comercializate de catre noi prezinta garantia celor mai de calitate produse existente pe piata.

Nu ezita si alege sa oferi cosurile cadou in locul unui cadou personal.

Cererile foarte mari pe care firma noastra le-a avut in ultimii ani, ne-au oferit posibilitatea de a ne extinde aria de comercializare a cosurilor cadou. Putem livra cosuri cadou oriunde in Bucuresti, dar si in tara. Una dintre locatiile unde putem expedia cosurile cadou este Baia Mare.

Ai nevoie de cosuri cadou in Baia Mare?!

Ia legatura cu noi pentru a iti oferi o oferta personalizata.

Contacteaza-ne!

 

Orasul Baia-Mare este unul dintre cele mai importante centre miniere din Romania, unde s-au realizat extractii de aur, argint si alte metale neferoase timp de mai mult de 2000 de ani. Prima oara cand orasul a fost mentionat, a fost in anul 1329. Unul dintre cele mai impresionante locuri din oras este Piata Libertatii, un loc unde predomina si in zilele noastre urmele trecutului medieval al orasului.

Cea mai veche locuinta de aici, dateaza din 1440 si se afla in partea de est a pietei. Casa este o ramasita a unui castel construit de catre Principele transilvanean Iancu de Hunedoara, pentru sotia sa, Elisabeta. Locuinta, denumita Casa Elisabeta este folosite in zilele noastre pentru a gazdui expozitii temporare de arta.

Turnul lui Stefan este un alt obiectiv important din Baia Mare. Cladirea masoara in jur de 50 de metri si este construita in stil gotic.

Pe dealurile din apropierea orasului Baia Mare se afla si o rezervatie imensa unde se afla castani dulci, comestibili. Un castan poate sa ajunga pana la varsta de 500-600 de ani.

Bucataria din aceasta zona, bucataria maramureseana este un amalgam de retete savuroase pastrate din mosi stramosi, cu influente sasesti si unguresti. In niciun alt colt al tarii nu vei gasi o diversitate atat de mare in ceea ce priveste preparatele gastronomice. Localnicii preparata supe si ciorbe, tocanite, papricas, balmos si galuste cu pune sau gomboti. Masa este sfanta pentr maramureseni, iar musafirii trebuie sa manance si sa accepte politicos toate preparatele care ii sunt oferite de catre gazda.

Preparatele din lapte de oaie sunt si ele iubite in aceasta zona. Din laptele de oaie se prepara casul, urda si jintita.