Alegerea cadourilor corporate poate fi dificila. Gift Idea iti sare in ajutor si te consiliaza in algerea cosului de cadouri perfect pentru angajatii sau partenerii tai de afaceri. Cosurile noastre cadou sunt cadouri obisnnuite. Noi consideram ca oferirea de cadouri traditionale este o practica invechita si ca metoda cosurilor cadou este cea mai buna solutie atunci cand sunteti in impas.

Daca sunteti in cautarea cosului de cadouri perfect, Gift Idea este cea mai potrivita alegere. Dispunem de o gama variata de cosuri cadou, de la cosuri cadou de Craciun pana la cosuri de Paste sau chiar cosuri traditionale.

Experienta dobandita in anii de activitate, ne-a pozitionat pe primele pozitii ale pietei de cosuri de cadouri. Cosurile noastre de cadouri sunt accesibile pentru buzunarul fiecarui client in parte.

Scopul nostru este sa cream cadoul perfect, indiferent de ocazie, cadouri de craciun, paste sau 1-8 Martie. Cadourile vor ajunge intr-un timp extrem de scurt la destinatari, fara a va face griji de livrare. Livrarea se realizeaza de catre firma noastra partenera de curierat. Alege sa iti consolidezi legaturile si ofera cosuri cadou pentru a-ti arata aprecierea fata de cei care contribuie la dezvoltarea propriei tale afaceri.

Livrarea este posibila pe tot teritoriul Romaniei, putem trimite cosuri cadou in Bacau, toate orasele din estul, vestul, nordul si sudul tarii.

Ai nevoie de cosuri cadou in Bacau?!

Ia legatura cu noi pentru a iti oferi o oferta personalizata.

Contacteaza-ne!

 

Bacau este principalul oras al judetului Bacau, din Romania. Orasul se afla pe locul 15 dupa numarul de locuitori pe care il are.  Este situat in regiunea istorica a Moldovei, la poalele Muntilor Carpati si pe malurile raului Bistrita.

Pe tot teritoriul Bacaului s-au gasit dovezi arheologice care atesta ca zona a fost locuita in din paleolitic. Localitatile unde s-au gasit dovezi sunt Lespezi-Garleni si Buda.

In timpul primului razboi mondial, Bacau a fost sediul central al Armatei Romane, dupa ocuparea Bucurestiului de catre Puterile Centrale.

 

In cazul in care ajungi la Bacau, asigura-te ca vei vizita Biserica Precista. Biserica a fost construita de fiul lui Stefan cel Mare la sfarsitul secolului al XV-lea. Un alt obiectiv sunt ruinele Curtii Domnesti, care se afla in imediata apropiere a bisericii. Exista, de asemenea, arta moderna, Catedrala romano-catolica, este cea re biserica din mai mare biserica din Moldova, cu o inaltime de peste 70 de metri. Muzeul Etnografic din Bacau este de asemenea un loc care merita descoperit alaturi de Muzeul de Istorie. In perioada sarbatorilor de iarna, aici are loc Festivalul Traditiilor moldovenesti de iarna. Festivalul reuneste artisti populari din toate regiunile din jur.

Regiunea Moldovei are o diversitate gastronomica impresionanta pentru papilele gustative ale oricarui gurmand. In aceasta regiune se regaseste un amestec eclectic de arome si texturi capabile sa satisfaca chiar si cele mai exigente gusturi. Bucataria moldoveneasca a fost influentata de-a lungul timpului de diferite natiuni. Turcii, grecii, ucrainienii si rusii au marcat cu aromele lor gastronomia moldoveneasca.

Cateva dintre preparatele care se pregatesc in aceasta zona sunt:

 • borsul, ingredientul fundamental pentru acrirea ciorbelor, facut cu apa din fantana, tarate de grau si ramurele de visin
 • colaci
 • cozonaci
 • sarmalele coapte in cuptorul de piatra
 • pui asudat, carne de pui gatita in ceaun si servita cu sos de usturoi
 • ciorba radauteana
 • chisca
 • toba
 • drobul
 • coltunasi
 • invartite