Gift Idea stie ca nimic nu este mai important pentru o corporatie decat clientii sai. O mare parte din afacere este aceea de a multumi clientilor. Si ce modalitate mai buna de a face acest lucru decat cu un cos cadou corporate de la Gift Idea.

Cosurile cadou special destinate companiilor sunt trademark-ul nostru. De-a lungul anilor, Gift Idea si-a castigat o reputatie de a oferi cele mai inovatoare cosuri cadou corporate. Creatiile Gift Idea sunt cadouri speciale exclusiv pentru persoanele juridice care vor sa le ofere clientilor, partenerilor sau angajatilor.Ā  Preturile sunt extrem de flexibile, ideale pentru buzunarul fiecarui client.

Exista chiar si sectiuni dedicate pentru cosuri cadou realizate special pentru sarbatori:

  • Cosuri cadou de Craciun
  • Cosuri cadou de Paste
  • Minunatele cosuri cadou traditionale

Cosurile de Craciun, Paste sau pentru orice alte ocazii sunt specialitatea noastra. Varietatea mare de cosuri decorate profesional, pline de produse de inalta calitate, va ofera siguranta ca destinatarii vor fi multumiti de alegerea facuta. Fiecare dar este ambalat si are un aspect de inalta calitate. Putem trimite cosurile cadou Gift Idea oriunde in Romania. Contacteaza-ne si plaseaza o comanda pentru cosuri corporate. Putem livra cosuri cadou in Arad, si in alte orase din vestul tarii.

Ai nevoie de cosuri cadou in Arad?!

Ia legatura cu noi pentru a iti oferi o oferta personalizata.

Contacteaza-ne!

 

Orasul Arad este un oras superb situat in regiunea istorica, Crisana. Marimea sa il claseaza pe locul 12 din tara.

Patrimoniul cultural si istoric este unul foarte bogat, oferin vizitatorilor un adevarat muzeu in aer liber, de stiluri arhitecturale specifice secolului XVIII-lea, XIX si XX, monumente, istorie si arta, teatru, concerte filarmonice, expozitii de arta plastica, expozitii muzeala, arta si stiinta naturii, festivaluri si sarbatori.

Iubitorii de arhitectura pot admira cladiri construcite in stil baroc, renascentist, eclectic, clasic sau gotic.

Arad are un numar important de monumente arhitecturale si cladiri istorice. Palatul Administrativ a fost construit in stil renascentist, iar Palatul Neuman, Palatul judiciar sau Palatul Bancii Nationale sunt unele dintre cele mai bune exemple de eclectism si a arhitecturii neoclasice. Monumente precum Casa cu ghiulele, numita dupa cele saptesprezece ghiulele de tun incorporate in zidurile sale, sunt ramasite ale trecutului orasului. Aradul mai are de asemenea si biserici in stil baroc, cum ar fi Manastirea Sf. Simon si Sf. Petru si Pavel, Biserica Sarba sau Sf. Anton de Padova.

Tot in acest oras se afla si un nod important de transport, Aradul fiind conectat la drumurile si caile ferate europene.

Intre secolele XIX si XX, Arad era unul dintre cele mai importante centre economice din regiune.

Din punct de vedere gastronomic, aceasta zona este influentata puternic de catre bucataria din Serbia, dar in acelasi timp bucataria de aici are propria sa personalitate. Felurile de mancare preparate de catre oamenii de aici sunt foarte picante si combinatiile destul de rafinate. In aceasta zona, aperitivele sunt mandria locului. Supele sunt fierte cu taitei de casa si se folosesc foarte des rantasurile la diverse preperate. Taitei facuti in casa se folosesc atat pentru supe sau ciorbe cat si pentru dulciuri. Localnicii mai prepara si gulasul, un preparat foarte intalnit in aceasta zona.