cosuri cadou alba iulia

Cosurile cadou corporate Gift Idea sunt cadoul care cu siguranta va fi amintit intotdeauna. Colectia noastra splendida de cadouri de lux, imbina rafinamentul si bunatatile gourmet pentru a va ajuta sa creati o impresie placuta.

Cosurile cadou sunt modalitatea cea mai buna pentru a va exprima aprecierea fata de angajati, clienti sau parteneri, si onorarea realizarilor pe care acestia le obtin.

Cadourile corporate fac angajatii sa se simta apreciati, valorosi, mai ales atunci cand sunt trimise pentru aniversari, zile de nastere sau sarbatori.

Ca o unealta de promovare, cosurile cadou pot fideliza clientii, recompensa angajatii si in general un mod foarte bun de a multumi.

Gift Idea realizeaza in fiecare an cosuri cadou de Craciun si cosuri cadou de Paste. Compania noastra dispune si de o gama larga de cadouri traditionale care pot fi oferite drept cadouri de Craciun, Paste, sau orice alta ocazie.

Avantajul acestor cosuri cadouri este timpul redus pe care il alocati atunci cand trebuie sa alegeti cadoul, dar si bugetul alocat. Exista cosuri cadou pentru bugetul fiecarui client in parte.

Fabrica noastra de cadouri comercializeaza cadouri stric pentru persoanele juridice.

De acum inainte nu mai trebuie sa alergi prin magazine, in cautarea cadoului perfect. Cadoul ideal se afla la o simpla distanta de un click!

Pentru ca ne dorim ca aria noastra de livrare sa se mareasca, vom livra cosuri cadou si in Alba Iulia.

Ai nevoie de cosuri cadou in Alba Iulia?!

Ia legatura cu noi pentru a iti oferi o oferta personalizata.

Contacteaza-ne!

 

Orasul Alba Iulia se situeaza in inima Romaniei si este capitala spirituala a tarii. Alba Iulia este locul vechii cetati Apulum, construita de romani si distrusa de tatari in 1241. Apulum mai era cunoscuta si sub   numele de Cetatea Aurului.

Din 1599 pana in 1601, Alba a fost capitala Principatelor Unite ale Tarii Romanesti, Transilvania si Moldova. A fost locul de proclamare al unirii Transilvaniei cu Romania, din 1 decembrie 1918 si locul unde regele Ferdinand a fost incoronat in 1922. Zona are un potential turistic foarte mare, fiind bogata in istorie, arhitectura si arta, dar si prin varietatea si frumusetea naturii.

Din punct de vedere gastronomic, zona Transilvaniei, mai exact centrul Transilvaniei, unde este situat orasul Alba Iulia, este influentat atat de mancaruri ardelenesti cat si unguresti.

In aceasta zona se preapara renumita paine de cartofi si multe mancaruri pe baza de carne, afumatura, telemea, placinte si multe alte bunatati.

Cateva dintre mancarurile specifice pe care le puteti intalni in aceasta zona sunt:

  • placintele pe lespede, cu umplutura de branza si verdeata
  • tocana buciumana, care se prepara din carne de porc, imbogatita cu smantana si condimente (servita cu balmos)
  • mielul la ceaun, condimentat cu usturoi, ceapa si alte mirodenii

Nu lipsesc ciorbele, acrite cu otet, sosurile picante sau faimoasa supa de mazare cu felii de sunca.

Orasul are o Catedrala Romano-Catolica, care dateaza din secolul al XXIII-lea si o cetate din secolul al XVIII-lea. Un alt monument important este Biblioteca Batthyaneum, fondata in anul 1784 de catre Ignatie Batthyany, un episcop catolic. Ignatie Batthyany detinea mai multe manuscrise vechi de mare valoare, in special Codex Aureus din secolul al VIII-lea.

Alte obiective turistice sunt Sala Unirii, Catedrala Ortodoxa, Palatul Principilor si multe alte monumente inchinate lui Horea, Closca si Crisan.